''Ik heb al een redelijk beeld van jou''. ~ Utopia Gekte

3/03/2016

''Ik heb al een redelijk beeld van jou''.

Bjorn en Bronno in gesprek.

Bronno en Bjorn praten toch nog even verder door. Bronno legt onder andere uit momenteel onder de medicatie te zitten en een ander mens te willen zijn in Utopia. Een ander mens dan hij buiten Utopia eerst was. Bjorn denkt er het zijne over. ''Een aantal dingen ga je hier leren. Je hebt mensen die dingen zeggen en mensen die dingen vinden. Die zijn niet allemaal gelijk, dat is één geheel''... Bjorn krijgt geen kans om uit te spreken. Bronno verdedigt zichzelf en zegt dat Bjorn niet weet hoe hij buiten was. ''Ik probeer hier een ander persoon dan buiten, en die kans krijg ik hier''', aldus Bronno. ''Ik luister heel veel. En daar haal je dingen uit. Dingen waarvan ik in mijn korte leven heel wat levenservaring heb opgebouwd. Daardoor situaties inschat en noem maar op. Ik heb al een redelijk beeld van jou. Hetgeen wat je zegt komt niet helemaal overeen met wat je doet. Hoeft ook niet, is geen probleem. Maar dat is hoe jij op mij overkomt. Je kan dan 2 maanden, je hebt geen datum gezegd, maar dat was mijn voorbeeld. Je schetst een grote verwachting en uiteindelijk gooi je je eigen ruiten in. Dat is meerdere malen gebeurd hier. Daar wil ik je voor behoeden. Ik wil mensen die hier komen ervoor behoeden hoe het hier gaat'', legt Bjorn uit. ''Als je dan mensen wil behoeden... Die puntjes... Als je mij wil helpen een lijn uit te stippelen, waar denk je dat ik die lijn nog niet begonnen ben? Waar je wel verwachtingen van had'', vraagt Bronno. Bjorn zegt dat hij overkomt alsof hij alles weet en alles kan. ''Dat zijn meerdere aspecten. Je vertelt veel dingen die je kan en wil doen. Dan schets je een patroon, dat is gewoon zo. En er is nog niks van dat patroon gezien. Ik heb hogere verwachtingen geschetst''.

Beide heren kunnen het gesprek niet afronden. Bjorn krijgt namelijk zakelijk bezoek binnen waar hij bij moet zitten. Wat Bronno betreft is het wel afgerond zo. Hij heeft er geen problemen mee dat er verwachtingen worden geschetst. Ze hebben 'no hard feelings' en komen er samen wel uit.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.