''Ik betrap hem regelmatig op het feit dat hij uit zijn nek zit te lullen'' ~ Utopia Gekte

3/04/2016

''Ik betrap hem regelmatig op het feit dat hij uit zijn nek zit te lullen''

Bronno zoekt de koeien op

Om acht uur zien we Cemal, Bas, Victoria en Rob bij het rokersbankje. ''Ik heb gewoon stress van die vent. Ik vind het eng worden hoe hij je soms aan zit te kijken. [...] Gordijn naar beneden anders gaat hij voor het raam staan. Twee weken observeren. Die gaat twee maanden niks doen'', aldus Cemal. ''Haha, consequenties hé'', reageert Victoria. Er volgt een streamlock. Om kwart voor negen is de theater les van Ramona weer in volle gang. Er worden weer opdrachten gedaan en er word veel besproken. Om tien over half tien zien we Ivan en Cees in de horeca keuken. Bronno was er ook bij, maar is net weg gegaan. ''Wat is dat tussen jullie'', vraagt Ivan. ''Ik betrap hem regelmatig op het feit dat hij uit zijn nek zit te lullen'', reageert Cees. Als Ivan er naar vraagt geeft Cees een voorbeeld. Ivan is het niet eens met Cees zijn voorbeeld en ze belanden in een discussie. ''Je betaalt toch 170 euro'', laat Ivan weten. ''Je krijgt toch zeventig terug dus dan betaal je toch maar 100 euro'', reageert Cees. ''Cees kan je ook een keer luisteren. We zeggen exact hetzelfde'', aldus Ivan. Ivan zegt ook dat hij 170 euro betaalt want dat betaalt hij. En dat hij dan zeventig euro terug krijgt haalt niet weg dat hij eerst 170 euro heeft moeten betalen. Cees vind het lul koek. ''En dan loopt hij weg. Ik vind het best'', aldus Cees. ''Ik begrijp wel waarom hij weg loopt. Wat is er nog meer dan'', vraagt Ivan verder. ''Hij zegt ik heb fysio onbeperkt. [...] Ik heb ook Avero. Er is er niet één die vrij is. Klets verhaal'', aldus Cees. Ook daar is Ivan het weer niet mee eens. ''Ik heb ook weleens bij mijn zorgverzekering dat ik iets niet voor elkaar krijg en een ander wel''. Cees durft te wedden met Ivan dat er niet te onderhandelen is met een zorgverzekering. Ivan geeft een voorbeeld van wanneer dat bij hem wel gelukt is. Ivan zit bij Zorg en Zekerheid en heeft nooit de moeite genomen om zich uit te schrijven en ergens anders in te schrijven. ''Maar er kan wel verschil in zitten''.

Om tien voor tien is de theater workshop van Ramona weer afgelopen. Ramona ruimt de theater vloer op en Bronno zien we op zijn scootmobiel in de wei waar hij de koe wat aandacht geeft. ''Ik had jullie even nodig. Dat geouwehoer daar binnen. Zal ik maar bij jullie komen wonen? Nee je krijgt geen thee. Natuurlijk niet'', praat hij tegen de koeien. Om tien uur nemen we weer een kijkje in de loods waar Ivan Gina een knuffel wil geven, maar dat wil Gina niet. Ze doet dan ook alle moeite om zich niet te laten knuffelen. ''Ik heb altijd een platte tiet of mijn rug is gebroken'', laat ze weten. Volgens haar is Victoria de enige die normale, lieve knuffels van Ivan krijgt. Om kwart over tien zien we Rob even met Bas praten. Rob heeft het idee dat Bronno niet lekker in zijn vel zit. ''Het moet ook geen pesten worden. Volgens mij heeft hij een calm down'', laat Rob weten. ''Misschien is dit juist wel goed dan'', reageert Bas. Om tien voor half elf zien we Michael in bed liggen en Ramona kleed zichzelf ook om om vervolgens haar bed in te gaan. ''Ik heb een kussen bestelt van dertig euro. Erg hé? Tja ik had het nodig'', laat Ramona weten. Ze kruipt in bed en pakt er nog maar even een snack a jack bij.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.