''Ik ben woest, zeg maar alles af ik doe helemaal niks meer'' ~ Utopia Gekte

3/03/2016

''Ik ben woest, zeg maar alles af ik doe helemaal niks meer''

''De mannen zullen in de rij staan voor je''

Om zes uur zien we Victoria dus een wandeling met Sasha maken. Ivan en Rowena zien we een kwartier later in de keuken staan waar ze eten aan het maken zijn. en niet veel later zien we Rowena nog steeds in de keuken, maar dan met Cees. Ivan was al snel weer verdwenen. Om half zeven kunnen de bewoners aan tafel om te eten. Tijdens het eten grijpt Ivan weer de kans om iets te zeggen. Alleen krijgen we er niks van mee omdat er een streamlock ingeschakeld word en zodra die voorbij is is Ivan's speech ook voorbij. Om kwart voor zeven is Wim Vroege weer in Utopia om spullen af te leveren en Ramona zien we om zeven uur weer in bed liggen. Volgens Gabriëlle vroeg Michael zich af of Ramona aangespoeld was. Vervolgens zien we Gabriëlle dansen. ''Je hebt echt goede heupen. De mannen zullen in de rij staan voor je'', reageert Michael die inmiddels ook op bed is gaan liggen. Om kwart over zeven ontstaat er een gesprek tussen Michael en Ramona. Vele bewoners zijn de spullen naar binnen aan het brengen die Wim Vroege af is komen leveren en Ramona is niet erg blij omdat ze over haar theater vloer lopen om de spullen weg te zetten. ''Ik ga ook niet helpen ook. Als het kapot is koop ik gewoon een nieuwe en dan ga ik het niet vragen ook'', aldus Ramona. Michael reageert dat ze gewoon kan zeggen dat de vloer heel duur is en dat er zo een scheur in zit.

''Ik ga er niet op in, want ik ga ontploffen. Ze lopen er gewoon overheen. Nah ik vind het echt.. Ik doe ook echt niks. Ik ben druk bezig geweest met mijn eigen doel vandaag. Ze doen echt alsof mijn theater bullshit is. Soms vraag ik me af of dit wel de plek voor me is. Mijn evenement loopt niet eens. Stomme evenementen wel. [...] Wat doe ik dan hier. Komt zo'n lompe boer die hier zonder doel zit (Rob?)'dan doe je toch een dweil er overheen'. Laat ik mijn mond maar houden, serieus. Hij doet precies niks. Gaan ze nog lopen lachen ook. De domste grap ever. Ik geef geen repetitie meer. [...] Ik doe het toch voor niks. Ik word hier toch genaaid. Nog gelach ook. Ik doe helemaal niks. 'Kijk uit voor de theater vloer' vinden ze gewoon een grapje. Nou ik vind het geen grapje hoor. Ik vraag me echt soms af wat ik hier nog doe. De hele dag zit ik te werken aan het theater. Ik leg die vloer neer en ze hebben gewoon schijt. Ik ga die dingen skippen. See us. Het is nooit belangrijk, mensen zijn druk, niet geïnteresseerd. Ik ben gewoon klaar. Nu over die vloer lopen. Ik ben woest, zeg maar alles af ik doe helemaal niks meer'', aldus Ramona. ''Natuurlijk is het belangrijk'', reageert Michael. ''Het enige wat belangrijk is is stenen sjouwen en de badkamer. Heb je iemand zien helpen met promotie maken? Hij zegt doe maar een dweiltje er overheen. Besef je het wel? Allemaal zo in die reet van hem, allemaal'', aldus Ramona. ''Niet allemaal'', reageert Michael. ''De meeste wel. Ik heb lang moeten zeuren om die vloer. Ik ben kwaad, ik ben woest echt. Ze zitten allemaal in zijn reet. Dingetje ook hoor. Dingetje ook, je weet precies wie ik bedoel. Ze lopen gewoon over die vloer, hebben schijt, lachen nog ook. Wat doe ik hier dan als ze me uitlachen. Ik ben zo woest, ik ben het soms zo zat'', laat Ramona weten. ''Soms moet je iets links laten liggen om verder te kunnen met je eigen dingen'', reageert Michael. ''Ik vind hem met de dag irritanter'', laat Ramona weten. Ramona zegt water over de vloer te gaan gooien. ''Doe nou rustig schat'', reageert Michael. ''Ik ga even een dweiltje er over heen halen'', aldus Ramona.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.