Iedereen druk bezig met de voorbereidingen voor de voorstelling ~ Utopia Gekte

3/30/2016

Iedereen druk bezig met de voorbereidingen voor de voorstelling

Romy knipt Bas zijn teennagels

Rowena en Cemal waren deze ochtend om tien voor half acht al in de stal bij de koeien te vinden. Nadat ze de koeien gedaan hebben maakt Rowena Bas wakker. Het is dan tien voor acht. Bas had haar de afgelopen nacht gevraagd of ze hem vandaag wakker wilde maken. Rowena vraagt ook nog even aan Cemal of hij zijn handen gewassen heeft. Het is heel belangrijk dat te doen. Om tien over acht zien we dat Gert-Jan ook uit bed is. Cemal ruimt vervolgens de lichtslang en de slingers bij de hottub op en om tien over half negen zien we een onbekende man in Utopia. Waar hij voor komt is bij ons onduidelijk. Ook is er deze ochtend post voor Bas. Dominique zit er bij terwijl Bas in stilte zijn post leest. Om tien voor half elf zijn alle bewoners bij elkaar gekomen. Ramona is supertrots dat iedereen er is. Gisteren zat ze nog even in de stress. ''Ik ben hier voor kunst en cultuur dus als ik merk dat dat niet serieus genomen word door wie dan ook, dan raakt dat mij in mijn hart, maar ik wil even zeggen dat ik heel erg trots ben''. Ramona krijgt een applaus. Gert-Jan laat weten hoe blij hij was dat Tim en Tom Coronel er gisteren waren en dat ze ook aanwezig zullen zijn bij Cartopia. Gabriëlle wil graag hulp om een prieeltje te maken voor haar bruiloft met Rowena, en Cees laat weten dat hij misschien last van bloedarmoede heeft. Dus het kan maar zo zijn dat hij soms even gaat liggen.

Om kwart over elf zien we Bjorn bij Cees. Bjorn heeft een verrassing voor de groep en vraagt of Cees hem wil helpen met de kosten. Cees zegt daar niet voor te hebben gespaard. ''Waar spaar je voor Cees? Jij bent iemand die spaart en vervolgens dood gaat en niks meer aan zijn geld heeft''. Bjorn moet 150 euro hebben. '"Dat is gewoon allemaal een tientje'', reageert Rob. Ramona is ondertussen druk bezig met haar theaterlichten en Bjorn belt voor de catering voor Rowena's verjaardag. Hij wil een verrassingsfeestje voor haar organiseren. De dame aan de andere kant van de lijn stelt voor om alles veganistisch te doen. Om half twaalf zien we Dominique de wc ruimte schoonmaken en Ramona belt even later rond vanwege de theaterlichten die niet werken zoals dat hoort. Terug sturen zegt de man en hij legt uit hoe dat moet. Ook moet Ramona een lampje wisselen om te kijken of de lampen het dan wel doen, maar ze snapt het allemaal niet zo goed. Om kwart over twaalf hangt ze nog aan de telefoon. De man gaat een schema opsturen zodat het misschien wat duidelijker is. Om tien voor één zijn ze allemaal nog druk bezig voor Ramona's theater voorstelling en Victoria zien we schoonmaken.

Romy krijgt van Victoria alvast de opdracht om veertig stevige kledinghangers te verzamelen en om half twee zien we Gina en Bjorn in de studio. Daar laat Bjorn zich spraytannen. Victoria en Rob zien we om tien over half twee even knuffelen en in de horeca keuken oefent Cemal met Cees een zakelijk gesprek. Cees doet alsof hij een drank leverancier is en na afloop vertelt Cees aan Cemal hoe hij zoiets aan moet pakken. Om tien voor half drie zien we Romy de teennagels van Bas knippen. ''Wil je hem houden'', grapt ze. ''Nee, ik hecht er niet zoveel waarde aan'', reageert Bas. Als ze daarmee klaar zijn gaan ze de loods weer in. Alles staat daar inmiddels klaar voor het theater. Ze gaan elk moment weer repeteren.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.