Hysterie op de vide vanwege foto's. ~ Utopia Gekte

3/07/2016

Hysterie op de vide vanwege foto's.

Cemal is tevreden.

Bronno en Dominique zitten nog altijd buiten aan de koffie. Het gesprek gaat over van alles en nog wat, veelal niet interessant. Wat we wel even mee schrijven is het volgende. Bronno heeft korte tijd geholpen vanochtend met het slopen van de oude badkamer. Zelf zegt hij uren, maar het was eerder een half uur. Daarna is hij gestopt en zit hij dus alleen nog maar buiten in het zonnetje. Volgens Bronno accepteren zijn medebewoners dat niet, al is er niemand die er iets van zegt. ''Ik ging een beetje uit het zicht zitten net, maar ze zien je toch wel. Ik heb geholpen en wat ze nu aan het doen zijn kan ik toch niet mee helpen. Over helpen klussen. De standaard gedachtes. Dan hoor ik ze kijken en lezen en denken. Het wordt niet gezegd, maar ik merk het wel. Ik vind het eigenlijk wel prima ook. Bas heeft hetzelfde denk ik. Die laat het achterste van zijn tong ook niet zien, die vind het ook wel prima. Ik ben best wel perfectionistisch en dat kan gewoon niet. Als je op een gegeven moment je ding wil doen, iedereen heeft zijn eigen visie. Er zitten er ook een x-aantal die wel visie hebben en willen, maar nul ervaring hebben. Maar euh.. Weet je.. Ik pak het liefst een klus in mijn eentje aan'', vertelt Bronno. Dominique is uiteindelijk wel klaar met het hele gesprek met Bronno. Ze besluit om naar binnen te gaan en Bronno gaat zoeken naar een nieuwe 'parkeerplek'.

Binnen in de loods is er niets meer over van de oude badkamer en toiletten. Alles is gesloopt en opgeruimd en dat in enkele uren. ''We hebben echt goed werk verricht vandaag. Snel werk voornamelijk'', zegt Cemal tevreden. Op de vide leest Rowena nog altijd haar post door. Ze heeft ook veel foto's ontvangen, onder andere met oud bewoners van Utopia. Zo zien we Stefanie voorbij komen en ook Mark. Gina gilt het uit en de regie wisselt direct naar iemand anders. Het is Michael die naar de poort loopt. Hij ziet wat pakketjes staan, kijkt naar de namen en laat het vervolgens gewoon liggen. ''Ben, had jij de krant al gehaald'', vraagt Michael geïrriteerd. Schijnbaar krijgen ze de krant niet vandaag. Wel zien we in de loods dat Dominique inmiddels ook een bezem in haar handen heeft. Op de vide heerst nog steeds hysterie vanwege alle foto's die Rowena heeft ontvangen. ''Hier is mijn mannetje. En hier. En hier. Ik denk dat hij iets met een kledinglijn gaat doen'', horen we Gina zeggen. Ze kan niet stoppen met kijken naar de foto's. ''Hier is mijn kanjer. En daar. En nog een foto. En zijn baardje ziet er nog strak uit. Naomi gaat weer de ring in'', vertelt Gina. Rowena zegt dat Naomi lekker druk is en dat het goed gaat. Iedereen krijgt de groetjes. Ze kijkt niet veel meer naar Utopia al is ze wel trots op iedereen. Alle bewoners kijken een voor een met interesse naar de foto's van alle oud bewoners. Gina grapt er spijt van te hebben dat ze tegen Mark heeft gezegd dat hij buiten Utopia ook een leven heeft. Gabriëlle verspreekt zich en zegt dat ze iedereen volgende maand weer ziet.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.