Hoe je de Victoria look kan bereiken. ~ Utopia Gekte

3/20/2016

Hoe je de Victoria look kan bereiken.

Goedemorgen Utopia.

Zoals gezegd gaat de ochtend traag van start. Pas om 11:00 gaat het licht aan in de loods en op de vide. Op dat moment is Victoria al enige tijd bezig met haar haren en make-up. Aangezien ik dit gevolgd heb kan ook jij vandaag als Victoria look-a-like over straat gaan! In deze tutorial leer je stap voor stap hoe jij je 's ochtends kan klaarmaken, precies op de Victoria manier. Indien jullie hier graag meer van willen zien kunnen we morgen misschien een andere Utopiaanse look bestuderen.

Benodigdheden voor de Victoria look:

- Ontelbaar veel haarspelden
- Spiegeltje voor in de hand zodat je jezelf vanaf de achterkant kan bekijken in de andere spiegel.
- Hetzelfde haar als Victoria of probeer een pruik.
- Zwarte eyeliner
- Zwarte oogpotlood.
- Bronzer
- Blush
- Make-up kwasten
- Zalfje
- Vaseline
- Parfum
- Handcreme
- Koffiemachine
- Sigaretten

Gedetailleerde stap voor stap informatie staat bij elk van de onderstaande GIFjes.



Men begint met multitasken. Pak je haarspelden, een spiegeltje en begin met het vormgeven van de haren.
Dit proces kan een tijdje duren. Er gaan flink wat haarspelden in het haar om alles op zijn plek te zetten. Zodra je tevreden bent kan je aan de gang gaan met bronzer. Poeder dit waar je je prettig bij voelt. Het voorhoofd, je ogen, het kan eigenlijk overal.
Vervolgens is het tijd voor het moeilijkste klusje. Eyeliner! Je hoeft geen perfecte 'wing' te tekenen, zorg er gewoon voor dat beide kanten ongeveer even ver uitlopen. Een dikke zwarte streep is de look waar Victoria vandaag voor heeft gekozen.
Om het zwart meer kracht bij te zetten pak je een zwart oogpotlood. Dit zet je op de waterlijn van beide ogen.
Vervolgens pak je de zwarte mascara er bij. Gooi je hoofd een flink eind achterover en kijk goed in de spiegel. Je wil geen mascara borsteltje in je oog krijgen. Dat is niet fijn.
Zorg dat je elke wimper goed pakt. Ga daarom gedurende enkele minuten keer op keer over de wimpers heen. Alleen over de bovenwimpers. De onderwimpers kan je laten voor wat het is.
Pak een zalfje en smeer dit over je neus, bovenlip, kin en keel.
Waar Ramona van de knallende paarse lippenstift is, weet Victoria het simpel te houden voor wat betreft de lippen. Ze legt de nadruk dus het liefst op de ogen. Smeer daarom alleen rijkelijk vaseline op de lippen.
Neem even de tijd om nagellakresten weg te krabbel met je nagels.
Zodra alle nagellakresten weg zijn kan je je handen insmeren met een handcrème naar keuze.
Helemaal klaar! Tijd voor koffie en een sigaret. Vandaag rock jij de dag net als Victoria!

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.