HNTM winnares Loiza Lamers in Utopia tijdens apres ski feest ~ Utopia Gekte

3/19/2016

HNTM winnares Loiza Lamers in Utopia tijdens apres ski feest

Een feest voor het goede doel

Deze avond is er een Apres ski feest in Utopia voor de Jasper Valentijn foundation. Om half acht komt de eerste groep bezoekers het terrein op. Tussen die groep bezoekers loopt ook een bekende dame. Namelijk Loiza Lamers de winnares van Hollands next top model. Ze heeft een zender om en word door de stream gevolgd naar binnen. Bij de achterdeur waar de bezoekers de loods in gaan staat nieuwkomer Gert-Jan samen met een sneeuwmachine om de bezoekers te ontvangen. Loiza word gevolgd totdat ze naar het toilet moet, dan besluit de regie toch maar iets anders te gaan filmen. Ramona zien we samen met een onbekende dame achter de merchandise en munten kraam staan, Victoria staat achter de bar en Bjorn is muziek aan het draaien. Om tien voor acht tijdens een streamlock zien we dat Rowena bij de koeien te vinden is en op datzelfde moment komt er een tweede groep bezoekers het terrein op. Gert-Jan staat weer klaar om de bezoekers te ontvangen en Gabriëlle zien we inmiddels achter de merchandise kraam staan. Ze wisselt af met Ramona want het ene moment zien we Ramona daar staan en het andere moment Gabriëlle. Gina zien we in de Luifel.

Om acht uur opent Bjorn de avond met een speech. ''Een hele goedenavond allemaal. Welkom allemaal hier in Utopia. Het grote beloofde land toch. Werken aan de ideale samenleving. Wij doen ons best. Vanavond een feestje. [...] Leuk dat jullie er allemaal zijn. Dit is een speciale bijzondere avond. De eerste keer dat we het op deze manier doen. Dat we samenwerken met studenten''. Bjorn vertelt over de Utopia Foundation waarmee ze doelen willen steunen en deze avond is voor een bijzonder doel. Ze hebben gekeken of het realistisch en haalbaar was om samen te werken. Dat hebben ze dus uiteindelijk ook gedaan. De studenten uitgenodigd. Zowel de studenten als de Utopianen waren enthousiast. Dit is een bijzondere manier om bij te dragen aan het goede doel. De Jasper Valentijn foundation. ''Iedereen heeft wel een link met de Foundation. Zo niet, fantastisch dat jullie er zijn. Het is een bijzonder doel, een bijzondere ziekte. Er zijn er maar dertig die de ziekte hebben. Eén daarvan is Jasper''. Bjorn vind het dus bijzonder dat ze op deze manier iets bij kunnen dragen. Het doel is dat ze naar Amerika kunnen gaan om daar testen en alles te ondergaan. ''Genoeg gepraat''. Bjorn wenst de bezoekers een fantastische en leuke avond. Hij laat weten dat er deze avond meerdere dj's zullen draaien en dat ook Rowena deze avond zal gaan zingen. Ze hebben geen badkamer en toilet meer, maar wel twee dixie's buiten waar je nu ook je handen kan wassen. De Luifel is open en bestellingen kunnen gedaan worden aan de bar. Later deze avond is er ook nog een verrassing in de vorm van een spelletje, maar daar vertelt Bjorn later meer over. Glen één van de studenten mag nu als eerste gaan draaien.

Om tien over acht zien we Bjorn en Benjamin in een gesprek. Ze hebben nu al knappe dames gezien. Binnen staan de eerste mensen al te dansen en Gina is druk bezig in Le Luifel. Het is er niet zo druk dus ze kan het prima in haar eentje aan. Dat zal ook wel de reden zijn dat de twee studentes die er bij zijn niks doen en voornamelijk toe staan te kijken. Rob en Victoria zien we achter de bar en op de achtergrond zien we mensen op de foto gaan met Ramona. Dominique maakt ook deze avond weer foto's. Deze avond word er één muntje per foto gevraagd en de opbrengst schijnt naar de Jasper Valentijn foundation te gaan. Cees en Bas staan te dansen. Cees doet dat met ski stokken en maakt er een showtje van. Ook Bronno gaat weer los op de dansvloer en Loiza Lamers is natuurlijk ook niet onopgemerkt gebleven bij de bewoners. Om tien over half negen zien we dan ook bewoner na bewoner met haar op de foto gaan. Ramona knoopt daarna ook nog even een gesprekje met haar aan. Loiza vertelt dat ze hele gave dingen doet. Ze heeft zoveel dingen meegemaakt. Is zichzelf op veel punten tegengekomen, maar het was zo gaaf. Loiza vraagt vervolgens hoe het in de loods is en hoe het met Ramona gaat. ''Ja wel gek. Over jezelf tegenkomen...'', begint Ramona te vertellen. We kunnen het gesprek verder niet volgen omdat er over word geschakeld naar de vide waar Rowena zichzelf staat op te maken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.