''Hij zit de hele dag voor de pui naar buiten te staren'' ~ Utopia Gekte

3/27/2016

''Hij zit de hele dag voor de pui naar buiten te staren''

''Het gaat niet goed met hem''

Om tien over half één zien we Rob en Victoria met elkaar praten voor het Cordwood. ''Er hangt zo'n negatieve lading in de loods door zijn stemming. Er komt een uitbarsting ofzo. Hij is zo zwaar dat ik hem voel en hem zeg maar niet uit mijn systeem kon houden. Zo intens. Ik heb het vroeger nooit kunnen managen, nu is het geen issue meer, maar deze was echt heel zwaar'', vertelt Victoria. Ze zag hem zitten. Nu nog rustig en wilde hem vragen hoe het met hem gaat. ''Heb je even tijd om te kletsen''. Toen keek hij haar aan. ''Tijd wel, maar ja, eigenlijk geen zin!' Dus ik keek hem alleen maar aan. Wat is er met je aan de hand? Toen zei hij 'ik zeg toch dat ik niet wil praten''. Ze wou echt even weten hoe het gaat omdat ze het idee heeft dat het niet goed gaat. ''Als je een gesprek moet voeren dan zeg je toch 'ik moet een gesprek met je voeren' want zo gaat het hier'. Hij hield zijn poot stijf, dus ik zei oké prima, maar die negativiteit die naar binnen schoot. Zo heftig. Ik kon het niet meer tegenhouden. Ik moest naar buiten. Ik heb dan zuivere energie nodig. Het word dan teveel. Ik maakte me al een beetje zorgen, maar daardoor word het erger. Het gaat niet goed met hem. Ik wilde er ook verandering in aanbrengen'', aldus Victoria.

Rob vind dat Bronno de eerste moet zijn om zijn hand uit te steken. Victoria voelt het ook echt. ''Het is zo zwaar. Het hoeft echt niet zo. Hij vecht zo met zichzelf. Ik voelde dat gevecht en dat is zo vermoeiend. Ik zou willen dat hij zich daarin beter voelt'', aldus Victoria. Volgens Rob heeft Bronno het ook in zijn post gekregen. ''Waar is die vrolijke Bronno?''. Victoria laat weten dat het echt even een intense klapper was. Volgens Rob moet er heel veel van uit hem zelf gaan komen. ''De groep kan veel voor hem betekenen, maar dan moet hij zich wel openstellen'', is Victoria van mening. ''Hij zit de hele dag voor de pui naar buiten te staren. Dat is niet gezond hoor'', laat Rob weten. Hij denkt dat het een crash is. Bronno dacht een magneet te zijn voor mensen. Dat het hele verhaal om hem zou gaan draaien en dan kom je van een koude kermis thuis. ''Een statement maken doe je met woorden, maar weglopen is zonder argumentatie geen statement'', aldus Victoria.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.