''Hij moet nog veel leren hé'' ~ Utopia Gekte

3/06/2016

''Hij moet nog veel leren hé''

''Dat mag niet''

Om vijf voor half zeven zien we Michael en Ramona de wellness in gaan. ''Ik moet even liggen weer'', laat Michael weten. Ramona zou eerder vandaag de deur open hebben gelaten waardoor er volgens Michael heel veel water naar binnen was gekomen. ''Is niet grappig'', laat hij weten. Binnen een minuut is Ramona het bed al in gekropen. Michael steekt nog even wat wierook aan en kruipt dan ook het bed in. ''O vriendin doe die lichten maar uit hoor'', reageert Ramona. ''Dat mag niet'', laat Michael weten. ''O jongens, ik kan zo toch niet slapen'', zucht Ramona. Om zeven uur zien we ook Victoria met Dominique in één bed liggen. Ze knuffelen elkaar. Een kwartier later zien we Rob en Cemal darten en Ivan is alvast voorwerk aan het doen in de kapsalon en rondom de douche cabines vanwege de verbouwing die morgen gaat beginnen.

Om tien over half acht komt Cees het kantoor in lopen om even bij Benjamin te komen mopperen over Cemal. Hij vertelt trots dat hij naar Cemal toe is gelopen en vertelt wat hij vervolgens gezegd heeft en hoe Cemal reageerde. ''Toon wat meer initiatief want je bent afwachtend. Je wacht op opdrachtjes. Doe het eens uit jezelf'', aldus Cees. ''O hoezo'', zou Cemal toen gereageerd hebben waarop Cees liet weten dat Ivan aan het klussen is. ''Ja, maar het is zondag'', zou Cemal toen gezegd hebben. ''Dat kennen we hier niet'', laat Cees weten. ''Hij moet nog veel leren hé'', reageert Benjamin. ''Zo hé. Dan zeg ik 'dat kennen we hier niet' zegt hij 'dat voorwerk hoeft pas dinsdag af'. Luister eens naar wat ik zeg. Hij is toch bezig. Toon eens initiatief'', aldus Cees. ''Ja, maar Ivan kan niet stilzitten'', zou Cemal gereageerd hebben waarop Cees het gesprek zou hebben beëindigd met ''Nou weet je, laat maar. Je begrijpt het toch niet'. [...] Vijf minuten later loopt hij er toch naar toe. Mooi hé'', lacht Cees. Het mooiste is nog dat Cees altijd commentaar heeft dat iets vies is, niet gedaan is. Dat hij andere mensen opdrachten geeft om iets te doen. Maar dat hij die dingen zelf ook niet doet. Vervolgens begint Cees ook nog even over wat er gebeurd als de douches niet meer gebruikt kunnen worden. ''Komt reuring in de tent. Word leuke TV. De verbouwing!''.

Als we om tien over half acht een kijkje nemen op de andere stream zien we dat Cemal inderdaad Ivan staat te helpen. Cees zit niet veel later in het kantoortje achter de computer. ''De kasteeltuin heeft nog niks gekost'', meld Cees sarcastisch. ''Is allemaal van bonus'', reageert Benjamin. ''Er is 470 uitgegeven en nu komt er weer een rekening van 860 euro binnen'', laat Cees weten. ''Dat kan ook van de badkamer zijn'', reageert Benjamin. ''O ja. [...] Dan zit hij nu al op de 900'', laat Cees weten. ''Hij is ook al een eind af'', reageert Benjamin. Maar volgens Cees moet er nog van alles gebeuren. ''Het moet nog ingezaaid worden en dan moet je de kanten nog afwerken. Er zullen wel trottoirbanden tussen moeten of iets van die aard. Ik weet niet hoe hij dat gaat doen'', aldus Cees.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.