''Hij is paranoia aan het worden'' ~ Utopia Gekte

3/27/2016

''Hij is paranoia aan het worden''

''Ze voelt de energie van Bronno en dat is niet best''

Om half één zien we Victoria met Gabriëlle naar buiten lopen. Victoria is emotioneel. Dat is te horen aan haar stem en ze lijkt ook wat tranen weg te vegen. Victoria heeft er moeite mee. Dit is geen goed teken. ''Het is lang geleden dat iemand zo negatief binnen komt en dat is niet fijn. [...] Zo'n zware battle dat hij het gewoon niet aan kan, niet wil. Zo'n nadeel om mij te zijn. Het grijpt in je systeem. Zo'n loods is te klein, dan moet ik naar buiten. De energie is te groot'', aldus Victoria. ''Wat is er met hem'', vraagt Gabriëlle zich af. Victoria weet het niet. Ze heeft het aangekeken. Ze dacht we kijken na de bespreking over de markt wel als er rare dingen worden gezegd. Ze merkte al dat hij gesprekjes aan het voeren was en het waren geen prettige gesprekjes. Op een klagerige toon. Ze dacht na het gesprek ga ik vragen hoe hij zijn dag heeft beleeft. 'wat is er met je aan de hand'. Ze wou weten wat er was. Het leek goed te gaan en na gisteren gebeurde het wel. Ze dacht 'ik laat het even los en dan daarna het gesprek aan gaan'. Maar hij kwam niet en ging al in zijn bed liggen. Prima dan laat ze het gewoon. Nu zag ze hem zitten en vroeg ze hoe het met hem gaat en dan meteen zo'n blok gewoon. En dat hij haar aankijkt. ''Nou uh, tijd wel, maar zin niet''. Want ze vroeg 'heb je tijd om te praten'. ''Waarom hou je die negativiteit zo aan. Ik wil alleen kletsen en vragen hoe het gaat. Wat is er met je aan de hand? Toen zei hij 'waarom ga je door met praten?' Toen dacht ik óké prima. 'Ik zei toch dat ik er niet over wil praten'', legt Victoria uit. Ze wil gewoon oprecht weten hoe het met hem gaat, maar hij wilde er niet over praten. Toen zei hij ''Dan moet je zeggen, 'ik moet met je praten nu'. Want zo gaat het toch'', aldus Victoria.

''Hij is paranoia aan het worden'', reageert Gabriëlle. Victoria weet het niet. Ze vind het heel moeilijk. Ze moet echt even haar eigen energie weer terug hebben. Gabriëlle vind het heel erg. Ze heeft Victoria nooit eerder zo gezien. ''Dat klopt, ik moet even mijn eigen energie terug vinden. Dit is heel normaal voor mij van vroeger. Dat ik de emotie van andere mensen overneem. Het zijn niet tranen omdat ik zelf pijn heb. Deze is intens'', aldus Victoria. Gabriëlle weet niet zo goed wat ze moet zeggen. ''Kom eens'', reageert Benjamin als hij aan komt lopen. Hij knuffelt haar. ''Ik ben een beetje mijn eigen energie kwijt. Een hele zware negatieve energie van Bronno uit dat ik het niet goed kan bufferen'', legt Victoria uit. ''Ze voelt de energie van Bronno en dat is niet best'', vult Gabriëlle aan. ''Dat deed pijn. Jezus. Dat is echt lang geleden. Echt bizar joh'', aldus Victoria. Benjamin wil Victoria zo reiki geven. ''Heel graag, zuiver ben ik niet'', aldus Victoria. Om vijf over half één is Victoria weer op de vide. Rowena denkt dat Bronno helemaal niet gelukkig is. ''Zijn baard scheren doet hij ook uit emotie'', laat Gina weten. ''Dat betekent dat hij hier dus echt niet happy is'', aldus Rowena. Victoria wil hem in ieder geval niet in haar energieveld hebben. Dus na het eten wil ze weg naar buiten totdat hij het opgelost heeft. Ze hoeft het niet.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.