''Hij is de zielepiet en ik ben weer de klootzak'' ~ Utopia Gekte

3/11/2016

''Hij is de zielepiet en ik ben weer de klootzak''

''Ik sta dus voor lul bij iedereen''

Na de woordenwisseling tussen Bronno en Cees praten ze er allebei over verder met anderen. Ook Gina laat nog even weten dat ze nog niet klaar is met het bed van Dominique dat nog boven op de vide staat. Cees zien we om vijf voor half acht in zijn slaapkamer met Gina en Ramona praten. ''Hij is nu gegeven aan Ramona. Hij is aan Ramona gegeven nadat de groep besloten heeft. Hij gaat er aan voorbij en blijft bij zijn eigen verhaal. Hij luistert niet. Twee verhalen. De groep 'oké verkoop het maar' en daarna geven ze hem aan jou. Ik zie hem op de krant. 'Haal hem er maar af want hij is voor jou'', aldus Cees. Ramona zegt zelf ook woest te zijn. ''Als hij zijn geld wil pakken, pak het maar. Maar verwacht niks van mij'', aldus Ramona. ''Ik sta dus voor lul bij iedereen. Iedereen lult weer met hem mee. Hij is de zielepiet en ik ben weer de klootzak. Daar word je niet goed van. Het is weer 'Cees heeft weer een conflict'', aldus Cees. ''Het is ook 'Ramona kan niet in bed slapen, is te zwaar voor het bed'', aldus Ramona. ''Het is gewoon een goed bed. Komen ze weer met zo'n slap ding aan'', reageert Cees. ''Moet ik hier op slapen'', vraagt Ramona zich af. ''Nee natuurlijk niet'', reageert Cees. ''Lekker overal zijn verhaal weer halen. Ze trappen er allemaal in'', aldus Cees. Die even lijkt te vergeten dat hij zelf op dat moment precies hetzelfde aan het doen is. ''Ikke niet. Vergeet niet, ook al praat je zacht iedereen hoort het. Het kan ook tegen je gebruikt worden. Mensen wachten op het moment dat je genaaid word. Daar houden ze van'', aldus Ramona. ''Daar lijkt het op ja'', reageert Cees.

Om half acht zien we Cees sacherijnig voor zich uit staren in de keuken. Bronno vertelt ondertussen aan Ivan wat er gebeurd is en Cees gaat snel dingen verplaatsen op het magneetbord zodat hij ondertussen Ivan en Bronno af kan luisteren. Dat zegt hij niet, maar het is overduidelijk. Hij verplaatst namelijk maar gewoon een beetje papiertjes en zodra het gesprek tussen Bronno en Ivan voorbij is zien we Cees ook weer bij het bord weglopen. Dan pakt hij nog maar even een koekje uit zijn kist om vervolgens zijn verhaal nogmaals te doen bij Victoria. Volgens Cees heeft Ramona gewoon een goed bed nodig. Hij was er sowieso al op tegen om een goed bed weg te doen. ''Ik ben er bij geweest dat ze het bed aan haar gaven. Dat kan dan een geintje geweest zijn. [...] Er is niet doorheen te komen. Hij blijft bij zijn eigen verhaal. Dat vind ik zo apart, heel apart. Het was niet nodig om dat bed te verkopen. Die lening. Allemaal niet zo boeiend. Ik vind het zo apart en je komt er gewoon niet doorheen. Dan vraag ik wat heeft dat ding gekost. 'Waarom moet je dat weten? Waarom, waarom'. Ongelofelijk. Hij ziet het als zijn bed. Het bed is van Utopia, je mag er in slapen. Niet doorheen te komen joh die man'', aldus Cees. Als Benjamin er tussendoor komt en begint over boodschappen volgt er een streamlock.

Om tien voor acht zien we Ramona en Rowena bij de koeien. Ramona voelt zich genaaid en geplaagd. Ze heeft lang op dat bed gelegen, maar het is gewoon niet stevig genoeg. Ze dacht ik slaap er gewoon op, geen gezeur, maar als er dan gevraagd word wie wil dat bed dan zegt ze 'ja ik wil'. Toen vervolgens werd er besloten dat Bronno het bed mocht verkopen en dat Ivan een bed voor Ramona zou gaan maken, maar dan later komen ze naar haar toe. ''Dat bed is voor jou''. Rowena dacht ook dat het bed voor Ramona was. Ramona laat weten dat ze nu allemaal staan te lachen en zeggen dat ze een drama queen is, maar het gaat haar om het principe. Ramona vind het niet leuk als ze over haar praten. Het bed waar Dominique op slaapt zou ook niet sterk genoeg zijn om haar te houden. ''Ik begrijp dat het vervelend is'', reageert Rowena. ''Dan kom ik voor mezelf op'', laat Ramona weten. ''Wees ook direct'', adviseert Rowena. Ramona is blij dat ze op zijn minst op een bed slaapt. Er volgt een streamlock. ''Je hoeft niet zo'n dom grapje te maken'', aldus Ramona. ''Het is gewoon een plaag kop'', laat Rowena weten. Cees zien we om acht uur weer verder mopperen bij Rob. Hij vind dat Bronno recht heeft op een goed bed, maar dat Ramona dat ook heeft. ''Ze weegt een paar kilo's daar hoort gewoon een goed bed onder. Kom aan zeg, je gaat toch geen goede spullen verkopen. Flauwekul'', aldus Cees.

Voor de rest zijn er vooral kleine dingen te melden. Om drie over tien pakt Gina haar momentje met Mark weer. ''Lieve, lieve Markie, ik hou van jou''. Tien minuten later zien we Rowena, Ramona, Gina en Gabriëlle de hot tub in gaan. Cemal heeft om tien voor twaalf lange tijd gesport in de gym en lijkt er op dat moment weer mee te stoppen. Om vijf voor twaalf zien we dat Victoria ook in de hot tub te vinden is en Ramona besluit er maar weer eens uit te gaan en ook Gina blijft niet al te lang meer. Om één uur zien we Bas en Dominique slapen in de caravan en Bjorn en Rob die nog een gesprek voeren op de vide. Om vijf voor half twee zien we ook nog steeds drie personen in de hot tub. Victoria, Gabriëlle en Rowena zitten daar nog steeds een gesprek te voeren.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.