''Hier word je toch schijt en schijt ziek van'' ~ Utopia Gekte

3/10/2016

''Hier word je toch schijt en schijt ziek van''

''Ik heb een taille gekregen''

Om kwart over één zien we Ramona en Michael buiten in het zonnetje voor het Cordwood zitten. Ramona denkt dat Bas het expres heeft gedaan als promotie voor zijn shirts. Ook noemt ze hem een snitch. Als ze net als Bas over lijken zou moeten gaan om populair te zijn dan wil ze daar niet meer zijn. Ook Michael is van mening dat Bas die 500 euro gewoon doorgedrukt heeft. ''Mensen koop allemaal Baas shirts. Ga alsjeblieft hem nog populairder maken want die man gaat toch over lijken'', aldus Ramona. Ramona wil Bas gaan aanspreken. Het doet haar pijn omdat ze dacht dat Bas een mattie was, maar nu ziet ze hem als stront onder haar schoen. Ze vertrouwt Bas niet meer. Niet veel later zitten de twee liedjes te zingen. ''Krijg toch allemaal de kolere''. Omdat het niet zo lekker klinkt besluiten we over te schakelen naar de andere stream. Maar ook daar is niet heel veel bijzonders te zien. Bas en Cemal zijn het zwembad aan het schoonmaken en er is post afgeleverd bij de poort. Voor Benjamin als we Cemal mogen geloven. Hij laat het dus gewoon staan.

Als we weer overschakelen naar Ramona en Michael horen we Ramona schreeuwen. ''Hier word je toch schijt en schijt ziek van. Waarom komen al die bijen naar me toe'', moppert ze terwijl ze op is gestaan. Michael mompelt dat het komt omdat ze een pot is. Een grapje wat Ramona wel kan hebben. Vervolgens zingen ze namelijk ''Hollandse boeren pot'', in plaats van Hollandse boeren meid. We schakelen maar weer even weg en weer terug als het weer rustig is. ''Dit word ook al weer te groot'', laat Ramona weten over haar kleding. ''Het potje is een beetje uitgelepeld'', reageert Michael. ''Kijk eens wat een mooie taille ik heb. Ik zie hem al. [...] Ik heb een taille gekregen'', aldus Ramona. Gabriëlle komt er ook bij zitten. Een beetje zon mee pakken. Ook zij zingt en danst. ''Lekker honing potje van me'', horen we Michael tegen Ramona zeggen en Gabriëlle geniet meteen van de zon. ''Oh wat een heerlijke zon''.

Om tien over half twee zien we dat Gina druk bezig is in de keuken. Bronno zit er bij om te kletsen en Ivan zien we in de loods nog steeds druk aan het klussen samen met de mannen die zijn komen helpen. Niet veel later zien we hem samen met Ramona en Bas een sigaretje roken en om tien over twee besluit Ramona even een gesprekje met Bas te voeren. ''Je bent dierbaar voor mij, maar ik kan niet elke keer mee gaan in het feit... Dan ben ik boos op je en sta ik weer daar terwijl ik dat eigenlijk niet wil. Ik wil dat die Baassie shirts goed gaan lopen, maar dit is niet de manier'', aldus Ramona. ''Het is ook niet netjes geweest van mij'', reageert Bas. ''Ik moet op dat soort momenten wel eerlijk zeggen wat ik er van denk. We gaan die shirts verkopen, je bent mijn mattie. Ik geef alles van me weet je. Als dat dan zo gebracht word denk ik wel even hoe, weet je kil. Wat doe je allemaal. Ik ben boos even dan. Dan zit ik te schreeuwen op je, te tieren. Dan spreek ik je weer. Het is ook mijn maatje, maar ik moet het wel tegen je kunnen zeggen'', aldus Ramona.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.