''Heeft niks met de situatie te maken, maar met een stel kut kinderen hier'' ~ Utopia Gekte

3/27/2016

''Heeft niks met de situatie te maken, maar met een stel kut kinderen hier''

Rowena gaat vandaag kaas eten

Om vijf over half negen is Rowena haar bed weer uit. Cemal volgt niet veel later. Ze gaan ook deze ochtend weer samen de koeien doen. Rowena plant om na de koeien haar bed weer in te gaan en Cemal wil zijn post dan af gaan maken. Cemal heeft vreemd gedroomd. Namelijk dat er morgen een nieuwe inwoonster komt. Rowena verzorgt de kippen en Cemal begint meteen bij de koeien. De ene koe kan je volgens hem wel aaien, maar de andere niet. Cemal vertelt dat de nieuwe Utopianen worden vergeleken met de oude en dat hij vergeleken word met Joey. Hij kent hem zelf helemaal niet. Ook waren er mensen op de markt die dachten dat Cemal en Gabriëlle een relatie hebben. Ze gaan het spelletje nu mee spelen en net doen alsof het echt zo is. Ook klaagden er gisteren mensen dat er zo weinig activiteiten voor de kinderen waren. Cemal oppert om een volgende keer misschien een springkussen neer te zetten. Om half tien zijn ze weer klaar bij de koeien. Rowena duikt haar bed weer in en Cemal zien we achter de computer. Om tien over half tien komt Bronno zijn bed ook maar weer uit. Hij lag er gisteren tenslotte als eerste in.

Om vijf over half twaalf liggen vele bewoners nog in bed. Sowieso Bjorn, Ramona, Rowena en Gina zien we nog op bed liggen. Gina en Rowena zien we wafels eten van de markt van gisteren. Victoria en Gabriëlle zijn ook op de vide, maar zijn wel al uit bed. Gert-Jan is ook zijn bed uit. We zien hem achter de computer zitten. Zodra Gina haar bed uit is zien we haar iedereen die ze tegen komt een Vrolijk Pasen wensen. Bronno informeert om twaalf uur bij Cees of hij zijn shag al terug heeft. Maar nee het is nog steeds foetsie. ''Wat is dit nu voor zieke bedoening'', moppert Bronno. Zijn muziek is ook telkens weg en dat gaat niet uit het niks. Dat doen ze volgens hem gewoon expres. ''Het heeft niks met de situatie te maken, maar met een stel kut kinderen hier af en toe''. Gert-Jan pakt buiten ondertussen even een rustmomentje. We zien hem in de wei met de koe knuffelen. Als hij weer in de loods is zien we hem samen met Benjamin de picknicktafel dekken. Cees laat vervolgens weten dat er geen fruit gekocht is. Gabriëlle was het volgens hem vergeten. ''Nee er is heel vreemd boodschapjes gedaan deze keer voor Pasen. Ik ga hem missen mijn appeltje. Ik eet er altijd een voor ik naar bed ga'', aldus Cees. ''Daar kun je nu niks meer aan doen Cees'', reageert Benjamin.

Terwijl Cees in de keuken iets lekkers aan het klaarmaken is zien we Victoria boven op de vide met de dames kletsen. ''Nu wil hij er weer niet bij zijn'', laat ze weten over Bronno. ''Wil hij niet gewoon naar huis'', vraagt iemand anders zich af. Victoria wil het ook gewoon vragen, maar hij wil nog niet praten. Rowena zegt dat ze vandaag kaas gaat eten. ''Ze kunnen me wat''. Er volgt een streamlock.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.