Het begin van een prachtige dag? ~ Utopia Gekte

3/10/2016

Het begin van een prachtige dag?

Goedemorgen Utopia.

800 dagen ellende, vreemdgaan, heimwee, verdriet, ruzie, roddels, geldproblemen en geslachtsgemeenschap. 800 dagen lachen, bouwen, groeien, dromen verwezenlijken, vriendschappen opbouwen en oprechte liefde. De 800e dag van Utopia is begonnen! Goedemorgen, welkom terug en vergeet tijdens het lezen en kijken niet te genieten van het prachtige zonnetje. Er is maar één ding zeker in het leven, en dat is dat de zon gedurende ons leven niet zal uitbranden. Ook de bewoners van Utopia hebben weer zin in een nieuwe dag vol experimenten, gesprekken en werkzaamheden als telefoneren. Hoe zou het leven er uit hebben gezien als Alexander Graham Bell op deze dag in 1876 geen succesvol telefoontje had gepleegd? Blijf jezelf ontdekken, blijf jezelf ontwikkelen en verbaas je over de magische dingen die de Aarde ons te bieden heeft. Bekijk alles van de positieve en mooie kant. Het mooiere weer brengt vele vervelende muggen met zich mee. Maar wat een prachtig gezicht is het. Neem een willekeurig slootje, liefst tijdens zonsondergang en staar naar de massa dansende muggen in het laatste beetje warme zonlicht van de dag. Zoemend, constant op en neer, een paringsdans die we mogen aanschouwen. En zo biedt het leven ons ontelbare verschijnselen die je alle zorgen van de haast in deze chaotische en angstige tijden doen vergeten.

Door met het leven in Utopia. Al vroeg worden er meerdere bewoners wakker. Bas en Dominique beginnen de dag wederom stoeiend in de caravan. Net als die twee heeft ook Cees een ochtendritueel. Het fietsen. Zonder enige bestemming trapt hij toch naar de finish. Terwijl Bas en Dominique elkaars haren wassen onder de kraan worden meer mensen wakker. Ja, ook Utopianen blijven echte mensen. Gabriëlle, Victoria, Michael, Gina, Bronno, Ivan... Stuk voor stuk komen ze uit bed. Inmiddels is het  10 uur 's ochtends en heerst er nog altijd een serene rust in Utopia. Er wordt weinig gepraat, de groep heeft een rustige start vandaag. Gabriëlle maakt haar ontbijt in de keuken. Nadat ze iedereen langs is gegaan om te vragen of ze goed hebben geslapen. Met haar zorgzame en liefdevolle benadering van deze ochtend kan niemand nog een ochtendhumeur hebben. Cees... Ivan... Rowena... Gina... Allen lachen deze ochtend vriendelijk, zeggen elkaar goedemorgen en lijken er weer zin in te hebben. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.