Gina spreekt Dominique aan op haar bed op de vide waar ze nooit in ligt ~ Utopia Gekte

3/05/2016

Gina spreekt Dominique aan op haar bed op de vide waar ze nooit in ligt

''Ik denk dat hij er iets mee gedaan heeft''

Om tien over half acht zien we Gina en Dominique op de vide zitten waar Gina Dominique aan heeft gesproken op het slapen in de caravan. Dat ze een bed op de vide heeft, maar er nooit in ligt. Gina vind het niet fijn. Hutjemutje zitten en ze ziet haar nooit in bed. Dominique wilde daar slapen, maar ze slaapt er niet. Het is heel tegenstrijdig met hoe ze binnen is gekomen. Ze hebben alleen ruimte gemaakt omdat het over was tussen haar en Bas. Voor Gina was de vide ''gesloten''. Je maakt ruimte voor iemand die zegt dat ze er elke nacht blijft slapen. Dan is het het waard om krapper te gaan zitten, maar als iemand er dan niet is, waarom is het dan nodig geweest. Dominique wist niet dat het zo zou gaan lopen. Een groot deel van het gesprek is niet te verstaan vanwege het nog steeds aanwezige geruis. ''Denk er voor jezelf ook over na'', adviseert Gina. Dominique zegt het met Bas te gaan bespreken. ''We hebben plek gemaakt om te slapen, niet om te schrijven. Daar heb je ook andere plekken voor'', aldus Gina. Ze wilde haar zegje doen. ''Ik waardeer het alleen'', laat Dominique weten. ''Doe ik iets verkeerd'', vraagt Gina als Dominique weer weg is. ''Nee, heel goed gedaan'', vind Rowena. Gina wilde het gewoon even zeggen. Niet dat ze straks iets achter haar rug om doen. ''Het scheelt gewoon wel plek'', laat Rowena weten. Er volgt een stream wissel naar Dominique die inmiddels in de kapsalon de haren van Ramona aan het stijlen is.

''Ik heb vandaag heel veel heimwee'', laat Dominique weten. ''Is het dan niet goed om toch na te denken om haar uit te nodigen'', vraagt Ramona. Nee. Dominique wil niet dat haar familie komt. Voorlopig niet omdat ze bang is wat het met haar gaat doen. ''Dat je naar huis wil'', vult Ramona aan. Dominique heeft sprongen gemaakt en dan brengt haar familie haar oude leven weer terug. Ze is nog niet klaar om haar familie in Utopia te hebben. Ramona vind dat heel sterk. Om acht uur is Cees ook weer druk aan het ventileren over Bronno en Benjamin. Bijvoorbeeld over het drankgebruik van Benjamin een poosje geleden. ''Dit gaat niet goed. Je bent al verslavingsgevoelig. [...] Hij zei ook 'Cees je hebt gelijk'. Hij gaf me echt gelijk. Ik denk dat hij er iets mee gedaan heeft'', aldus Cees. De laatste tijd ziet Cees namelijk echt verschil. ''Ik help Bronno daar waar ik kan. Ik bied hem ook dingen aan. 'Zal ik dat voor je doen, wil je salade van me. Zal ik dat voor je pakken'. En voor de rest, misschien moet hij ook nog landen. Het kan nog veranderen'', aldus Cees. ''Geef hem de ruimte om lekker te landen en dan zien we het wel'', reageert Gabriëlle. ''De tijd zal het leren'', aldus Cees. Cees vond het alleen apart. Bronno moest een waterbed hebben, maar thuis had hij er niet eens één.

Om kwart over acht neemt Michael twee B&B gasten mee naar het Cordwood. Hij vertelt dat hij zelf de wellness al ingepikt heeft. Verder zijn ze niet te verstaan door de ruis. Om half negen zien we Bas en Cemal rondlopen met hun gezichtsafdrukken. Ze vinden de gezichten op Voldemort lijken. De resultaten zijn dan ook wel ietwat apart te noemen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.