Gina ontvangt post van Mark, Nicole en Wim ~ Utopia Gekte

3/16/2016

Gina ontvangt post van Mark, Nicole en Wim

Een grote stapel post

We schreven net al dat Gina en Gabriëlle vandaag weer post hebben ontvangen van het thuisfront. Langzamerhand laat Gina steeds meer los over de inhoud. Zo komen we te weten dat ze ook post van Wim heeft ontvangen. ''Wimpie! Ik mis Wim ook heel erg''. Als iemand vraagt hoe het met Wim gaat laat Gina weten dat het goed met hem gaat en dat hij blij is dat hij thuis is. ''Ah leuk man. [...] Awh superlief, had ik niet anders verwacht. [...] Allemaal de groetjes van de mama van Wim. Zo lief''. Er zijn ook weer allemaal foto's mee gestuurd. Gina zegt iemand niet te herkennen. We denken dat ze Naomi bedoeld. ''Ze heeft een video gemaakt op haar vlog'', laat Gabriëlle weten. ''Lachen'', vind Gina. ''En Nicole ook. Zij ziet er ook goed uit hoor'', aldus Gina. ''Ze is afgevallen'', merkt Bjorn op. ''Je ziet het meteen hé'', reageert Gina. Ze bekijken de foto die gemaakt is tijdens het welkom thuis feestje van Wim, waar Wim, Nicole, Stefanie en Naomi op staan.

Gina heeft ook post van Sam, haar bonus broertje. Die schrijft altijd heel veel laat ze weten. ''Hij had zijn knie verdraaid. Die arme jongen''. Hij schrijft dat ze de volgende keer een langere brief krijgt omdat hij nu niet zoveel te zeggen heeft. ''Alleen dat ik heel veel van je hou'. Awh superlief. Super mooie brief'', aldus Gina. Gabriëlle laat minder los over haar post. Wel komen we te weten dat ze post heeft van Floki. ''hahaha, Floki! Schatje, heel veel foto's'', roept Gabriëlle namelijk. Gina krijgt ook post van iemand die bevallen is van een dochter. Er moet ook een geboortekaartje tussen haar post zitten, maar die kan ze zo snel niet vinden. Het kindje is twee weken te vroeg geboren omdat ze de weeën hebben opgewerkt. De bevalling duurde maar 3,5 uur. ''Gewoon een dochtertje erbij. Twee mooie dochtertjes. [...] Mooie naam hoor. Yulana Yuna(?)''. Gabriëlle laat ook nog vlug wat over haar post weten, ze citeert één van Floki's uitspraken waar ze om moest lachen. ''Als ik iets ben vergeten wil ik je er nu alvast op attenderen dat het je focking zaak is''.

Gina zingt ook nog even een verjaardagsliedje voor iemand en laat weten dat ze een nieuw lijstje moet hebben van de verjaardagen. Ze weet er maar vier. ''Nee Gina, ik ben nog niet verliefd'', schrijft Janilla. ''Natuurlijk wil ik ook Utopia in als ik groot ben''. Het meisje schrijft ook dat Mark haar wilde ontmoeten, maar dat ze niet thuis waren. ''Deze is van mama, die heeft ze al eens gegeven en toch geeft ze hem weer'', laat Gina weten als ze een volgend kaartje leest. Haar moeder zegt trots te zijn. ''Kusjes voor mijn dochter waar ik superveel van hou''. Gina bedankt haar moeder. Ook heeft ze post van haar tante. Iemand schrijft dat ze op tv het verhaal van Michael en Benjamin hebben gezien. ''Wat een mooi verhaal en sterke jongens''. Gina zegt dat haar moeder altijd heel veel kaartjes stuurt. ''Dit is meer dan een kaartje, dit is een knuffel in een envelop''.

''Dit is van Mark denk ik. Er staat een hartje boven de I'', aldus Gina. Ook is er weer flink gestreept in de post. Veel censuur. ''Kijk ik mis heel veel'', laat Gina aan Gabriëlle weten. ''Yeez wie is dat'', reageert Gabriëlle. Hele bladzijdes zijn afgeplakt als we Gina mogen geloven. ''Jezus, wat heeft ze allemaal gezegd. Nou meid lekkere post, lekker brief'', aldus Gabriëlle. Het schijnt de post te zijn van een vriendin van...  Als Ivan de vide op komt laat Gina weten dat ze ook post van Nicole heeft. ''Haar huisje is mooi joh, met allemaal bloemetjes. En post van Wim''. Gina laat de post aan Ivan lezen. Ze heeft zoveel post gehad. Gabriëlle laat dus minder los over haar post. Victoria vraagt maar even of ze goeie post gehad heeft. ''Ja zeker'', reageert Gabriëlle. Gina blijft ondertussen lieve woorden krijgen. ''Je kan terecht trots zijn op jezelf. Iedereen is trots op je, ik ook''. Ook de tante van Mark heeft een kaartje geschreven. ''Even een kort kaartje. Ik wilde je graag schrijven, je bent altijd zo blij met je post''. Gina vind het superlief. ''Dankjewel''. Ook heeft ze post van Glind(?), daar had ze de vorige keer niks van.

''Echt hele leuke, lieve berichten. Met Mark gaat het goed, met mijn mama en papa ook''. Dominique vraagt hoe het qua werk gaat. ''Goed, hij heeft wat anders aangeboden gekregen'', antwoord Gina. ''Buiten gaan deuren open. Mensen zijn bang om naar buiten te gaan'', reageert Dominique. Gina laat weten dat ze ook van Wim en de tante van Mark post heeft gehad. ''Het gaat goed met iedereen. Ze vinden dat ik het supergoed doe''. Gina vind het apart en grappig dat Mark dingen hoort die ze zegt. ''De liefde word aan beide kanten met de dag meer''. De post doet haar duidelijk goed. Ze zit met een grote lach op haar gezicht.

Beneden zien we de mannen nog steeds druk bezig aan de badkamer. Bas en Cemal zijn al een lange tijd druk aan het werk en om vijf voor elf zien we dat Rob ook mee is komen helpen. Bronno heeft net een pakketje opgehaald bij de poort en kletst nog even bij met Ivan in de slaapkamer. ''Wat doe je met je klokje die ik elke ochtend aankijk'', vraagt Bronno. ''Die mag je hebben'', reageert Ivan. ''Oh daar maak je me heel blij mee. Dankje heer'', reageert Bronno. Hij denkt ook nog iets anders te krijgen. Zonder dat Ivan gezegd heeft dat hij het krijgt eist hij het al een soort van op. Het lijkt op een schilderijtje met foto's. Ivan haalt er wat foto's af en zegt dat Bronno de rest inderdaad wel mag hebben.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.