Gina krijgt les van een barbier ~ Utopia Gekte

3/06/2016

Gina krijgt les van een barbier

Ramona voelt zich niet zo goed

De ochtend is verder rustig verlopen. Net zoals gisteren valt er weer weinig te vermelden. Om tien over elf horen we Gabriëlle vertellen dat Rob iedereen wakker heeft gehouden met gesnurk, maar volgens Cemal viel het mee. Cemal snurkt af en toe laat hij weten. Om kwart over elf zien we Bas en Dominique in de gym waar ze weer aan het sporten zijn. Eigenlijk wilden ze dat gisteravond doen, maar toen was het er niet meer van gekomen. Bas helpt Dominique weer bij het sporten door haar te begeleiden en te vertellen wat ze moet doen. Om twaalf uur zien we dat Gina druk bezig is in de kapsalon. De barbier die laatst al in Utopia was is vandaag terug gekomen om haar een les/workshop te geven en haar het één en ander uit te leggen. Rob speel ''klant'' en laat zijn kapsel en baard onder handen nemen. Er word niet heel veel gezegd waar we over kunnen schrijven. De man vertelt dat Gina na afloop normaal nog een ''olie'tje'' op het hoofd zou moeten gebruiken en dat ze dat dan goed met de vingertoppen in moet masseren. Bas en Dominique zien we om tien voor half één naar het rokersbankje lopen. Onderweg daar naar toe komen ze Ramona tegen. Ramona voelt zich niet zo goed zegt ze. Ze moet dus even rustig aan doen.

De vrouw van de barbier die Gina een workshop aan het geven is wijst hem er op dat hij op de tijd moet letten waarop de man reageert dat hij Gina nu gewoon veel vertelt en veel informatie geeft. Ze moet het straks zelf doen, daar gaat het om. Het gaat hem er nu niet om dat hij bijvoorbeeld vijf man onder handen neemt. Ook laat hij weten aan Bronno dat Gina de spullen in haar bezit houd en dat zij de regie er over houd. Op die manier heeft ze er meer aan. Om tien voor één zien we Bas even bij zijn eenden, kwartels en kippen in de kas. Hij geeft ze aandacht. Veegt de kas en laat de beestjes voer uit zijn handen eten. Rob is ondertussen klaar dus mag Ivan plaatsnemen in de kappersstoel. Hij laat zichzelf verrassen. Voor de rest zien we Michael om vijf over één met Sascha wandelen en niet veel later volgt er een streamlock die wel erg lang duurt. ''Hoe reageren op het drugs gebeuren denk je'', horen we Gabriëlle zeggen als we om twee over half twee weer even beeld krijgen, maar dan volgt er meteen weer een streamlock. Gelukkig duurt hij dan niet lang meer en hebben we om vijf over half twee weer beeld.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.