Gina is nog niet toe aan gesprek met Rob. ~ Utopia Gekte

3/20/2016

Gina is nog niet toe aan gesprek met Rob.

DJ workshop voorbereiden.

Op de vide doet Rob een toenaderingspoging tot Gina. Hij is benieuwd of Gina boos is op hm en waarom precies. Gina dringt er echter op aan om later vandaag te praten. Ondanks dat blijft Rob pogingen doen tot een serieus gesprek. Hij heeft het allemaal niet zo bedoeld. Gina haar toon veranderd echter al snel en we krijgen dan ook meteen een streamlock. Na de streamlock is Rob weer van de vide verdwenen. Beide bewoners hadden vannacht een ruzie.  (Zie video onderaan dit bericht) Gina was erg emotioneel omdat Rob zou hebben beweerd dat ze niet aan Utopia denkt en ze egoïstisch is vanwege haar kledinglijn.

Elders op het terrein komt er een mooie rode Seat het terrein op rijden. Ze komen voor Bjorn vanwege de DJ Masterclass. Bjorn geeft aan dat ze de studio in gaan omdat er geen 10 bezoekers op af komen. En in de loods zijn ze druk met bouwen aan de badkamer. ''Als er veel animo was had ik ze laten wachten met bouwen, maar er komt bijna niemand'', aldus Bjorn. De studio voldoet dus prima wat hem betreft en de man in de auto is het er mee eens. Inmiddels zijn ze daar dan ook bezig met de nodige voorbereidingen. De derde en laatste shift gaat in ieder geval wel door ondanks het gebrek aan animo.

In de loods is Rob weer verder gegaan met werken aan de badkamer. Dit doet hij onder andere met Bas. Op de vide gaat Gina ongestoord door met haar make-up. Op dit moment is ze bezig met het invullen van haar wenkbrauwen. Op de bank in de woonkamer liggen Cemal en Gabriëlle even te kroelen. Maar inmiddels is ook Cemal weer gewoon aan het werk bij de badkamer. En de bezem krijgt wat liefde en aandacht van Cees. Samen vegen ze de troepjes weg van de vloer.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.