Gina en Rob proberen Dominique te motiveren. ~ Utopia Gekte

3/14/2016

Gina en Rob proberen Dominique te motiveren.

Utopia video's.

We blijven nog even bij gisteravond. Nadat Bas en Rowena waren uitgepraat zagen we dat er al wat Utopianen in de hottub zijn gaan zitten. Verder trekken Bronno en Dominique steeds verder naar elkaar toe. Ze kletsen veel en hebben veel lol samen, ondanks de seksueel getinte opmerkingen die Bronno er weleens doorheen gooit. Zou hij dan toch gelijk hebben gehad toen hij zei dat Dominiqie zelf ook 'iets ziet' tussen hen? Of moet Bronno zich gewoon als een soort geile boer Geert neerzetten in Utopia omdat dat scoort? De tijd zal het uitwijzen... Niet alleen tegen Dominique maakt Bronno aparte opmerkingen. Ook Ramona is hij niet vies van: ''Misbruik me maar hoor!''

En nu we het toch over Ramona hebben... Hebben we meteen een mooi bruggetje gemaakt. ;-) Rob heeft namelijk ook een mening over het gedrag van Ramona. Hij weet zeker dat Ramona gewoon jaloers is op Dominique en Bas. Hiermee keurt hij het gedrag van Dominique overigens niet goed. Ook over haar heeft hij wel het een en ander te vertellen. Gewoon recht in haar gezicht. Zo vertelt hij haar wat ze in zijn ogen beter kan doen. Harder zijn voor zichzelf is één van die dingen. En ze moet ook gewoon meer met de vrouwen bezig zijn als zij dat wil. Dit kan ze doen door minder met Bas om te gaan. Hij trapt niet in het excuus van Dominique die zegt dat ze niet goed weet hoe ze met vrouwen om moet gaan.

Helaas komt er ook tijdens dit gesprek weer een streamlock. Tussen wat traantjes door krijgt Dominique nog een goedbedoeld advies van Rob. ''Je gaat niet met 15 beste vrienden naar huis, maar je moet wel weten in wie je je energie wil gaan steken''. Gina, die ook bij het gesprek zat, zegt dat Utopia de mooiste plek is om te zijn. Ze moet genieten van elke dag die ze heeft. Het zegt volgens Gina genoeg dat sommigen zo lang in Utopia blijven.

Niet veel later na dit gesprek komt de groep bij elkaar. Niet vanwege alle onderlinge ruzies. Maar volgens mij vanwege de gezamenlijke bundel van Gabriëlle, Benjamin en Victoria. Ik heb het eerlijk gezegd niet gevolgd, dus ik kan er ook niks over vertellen. Een video staat onderaan dit bericht, evenals een video van wat andere gesprekken. waaronder die van Rob en Gina samen met Dominique. Na de groepsbijeenkomst hebben Rob en Gina namelijk weer gepraat met Dominique. Opvallend is vooral hoe volwassen en verstandig Gina aan het praten is. Ook de andere filmpjes zijn zeer de moeite waard om te bekijken indien je tijd hebt:

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.