Gina en Rob praten het uit ~ Utopia Gekte

3/20/2016

Gina en Rob praten het uit

''Dan krijg ik op mijn flikker''

Om vijf over half vijf zijn Bas, Ramona, Bronno en Cees nog steeds in gesprek. Op dat moment merken we op dat Gina en Rob ook een gesprek aan het voeren zijn bij het Cordwood. ''Ik ben blij dat we het hebben uitgekletst'', horen we Gina zeggen. We hebben dus dat hele gesprek gemist. Tijd om te kijken of we her en der wat terug kunnen vinden over het gesprek. We lezen dat ze al zo ongeveer een kwartiertje aan het kletsen waren toen wij in het gesprek binnen kwamen. Rob liet in het gesprek onder andere weten dat hij het zo niet bedoelde. Hij wil eigenlijk dat alle kledinglijnen samen één lijn worden en dat er meer word samengewerkt. Op deze manier vind hij het geldverspilling. Er ligt veel stil liggend geld. Een paar honderd shirts inkopen om er vervolgens maar 17 van te verkopen. Gina laat weten dat ze er wakker van lag. Van Rob's opmerking gister nacht. Rob laat nogmaals weten dat hij het niet zo bedoelde. Rob wil met zijn allen samenwerken om de merchandise te laten lopen. Plotteren kost ook geld en iedereen loopt rond in de shirts alsof het gratis is. Soms gooien mensen iets op de webshop en hoor je niemand er meer over. Verder lezen we dat Rob Gina gisteravond tekeer hoorde gaan boven en dat hij dacht 'ik ga maar niet naar boven''. Ongetwijfeld is er nog veel meer gezegd. Mocht er een filmpje van het gesprek opduiken dan plaatsen we die later natuurlijk nog in één van onze berichten.

Om kwart voor vijf zien we Bronno, Cees, Ramona en Bas nog steeds in de wellness. Volgens Cees is de kracht van reclame maken het herhalen, maar in Utopia werkt dat niet. Cees weet dat het niet werkt. Er is nog maar één aanpak en dat is dat hij zich helemaal nergens meer mee bemoeit en dan stort volgens hem de hele boel in elkaar. Er word nog meer besproken, maar allemaal niet interessant genoeg om te vermelden. Om vijf over vijf hebben ze het wel nog even over een interessante rekening. Tijdens Ivan's laatste avond is er een hoop buitenlands eten geregeld. Velen waren in de veronderstelling dat ze dat kregen, zo ook Cees, maar uiteindelijk moesten ze er 250 euro voor betalen en is er nog een schadeclaim van 110 euro bovenop gekomen vanwege de pijpen. Die schijnen kapot te zijn gegaan door de Utopianen. ''Ze heeft een behoorlijk uurloon gerekend'', weet Cees te vertellen. Ze lijken het er alle vier over eens dat dit niet had moeten gebeuren. Zoveel eten aanschaffen en dat velen na afloop pas weten dat het zoveel geld heeft gekost. Dat had overlegt moeten worden. Als om tien over vijf Cees en Ramona terug lopen naar de loods mompelt Cees nog even verder over Bronno. ''Die twee flessen wijn, dat doet hij wel. Dat zijn ook de echte. Die liegen er over namelijk''. Vervolgens duikt Cees meteen de keuken in om te controleren of alles wel goed schoongemaakt is. Alles lijkt goed, hij lijkt tevreden. Cees tevreden? Nee dat kan niet, al snel merkt hij dat sommige dingen toch vergeten zijn. Jammer vind hij. Zo is de oven bijvoorbeeld niet gedaan. ''Als jij ziet dat het niet gedaan is kan jij het toch ook even doen'', reageert Bas. ''Dan krijg ik op mijn flikker'', is Cees zijn antwoord.

Om kwart over vijf zien we Victoria en Bjorn even kletsen met elkaar. Er was gezegd ''die dranken drinken we niet'. Maar ze doen het wel en drinken de blikjes vervolgens niet eens helemaal leeg. Dat is gewoon een beetje zielig vind Victoria. Ze vind het jammer en kinderachtig. Mensen moeten zich bekeken voelen want ze ziet en hoort alles. ''Het besef moet altijd geprikkeld blijven''. Gelukkig is Bjorn blij dat Victoria er is. Om half zeven zien we de bewoners aan tafel om te eten. Tijdens het eten voeren ze een discussie over de markt. De kaartverkoop gaat slecht en er moet dus weer van alles gebeuren. Binnenkort gaan ze weer een hele dag aan de markt bezig zijn. Cees laat weten dat als de kaartverkoop minimaal 40% gaat stijgen dat hij dan als paashaas verkleed gaat. En Rowena gaat zelfs als playboy bunny als de kaartverkoop 50% stijgt. ''Markt 26 maart!''. Voor de rest blijft het lange tijd stil in Utopia. Om kwart over zeven horen we Dominique zeggen dat ze zich vies en ranzig voelt omdat ze niet kan douchen. Ze voelt zich daardoor ook heel erg zielig. ''Ik loop er ook echt bij als een tokkie''. Gelukkig kan ze deze avond weer in de hot tub. Om tien voor half negen zien we haar namelijk samen met Cemal, Rob en Bas in de hot tub. Bas wast zelfs haar haren. Die zijn dus in ieder geval weer schoon.

Overzicht filmpjes van vandaag:
20 maart 2016 1200-1300 uur.
Ochtend - overzicht 11-12uur 20 maart 2016
Middag - overzicht 12-14uur 20 maart 2016
Middag - overzicht 14-16uur 20 maart 2016
Middag - overzicht 16-18uur 20 maart 2016
Eten - overzicht 18-20uur 20 maart 2016
Avond - overzicht 20-22uur 20 maart 2016

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.