Gert-Jan wordt ontgroend ~ Utopia Gekte

3/18/2016

Gert-Jan wordt ontgroend

''Zelfs die koe moet me niet meer''

Na het voorbereiden van de ontgroening is het ook echt tijd dat Gert-Jan zijn ontgroening ondergaat. Om tien voor half vijf loopt Gert-Jan gevolgd door zijn medebewoners richting de wei. ''Ah nee, ah nee, ah nee'', roept hij als hij ziet wat hem te wachten staat. ''Het positieve is, dit is pas stap één van de drie'', aldus Dominique. ''Wat er ook gebeurd altijd blijven presenteren''. Bjorn staat ondertussen al geniepig te lachen. ''Gert-Jan, welkom bij... Het is hartstikke leuk. Wat er gaat gebeuren is een ontgroening in drie etappes. De eerste is de evenwichtsbalk met poep, modder, drassig. Je moet zorgen dat je de overkant haalt. Je kent het programma wel karaoke, wat er ook gebeurd door zingen. Jij zal moeten blijven presenteren. Er zullen verrassingen zijn. We hebben ballen, skippyballen en je moet zorgen dat je de overkant haalt zonder dat je valt. Als je valt moet je opnieuw. Je moet er een minuut over doen. Onderdeel twee is het kippenhok. Dan zal je nat en vies zijn. Je word door de dierenvriend begeleid met eten. Je gaat de kippen eten geven door middel van je benen. Je krijgt eten op je benen tijdens het presenteren'', aldus Bjorn. ''Die beesten gaan aan me pikken'', reageert Gert-Jan. ''Daar gaan we wel van uit'', reageert Bjorn. Ook daar moet hij een minuut mee bezig zijn. En de derde opdracht is dertig seconden in de koude hot tub. Bij de evenwichtsbalk moet hij vertellen over de markt. In het kippenhok over de pianoshow en in de hot tub moet hij vertellen over See Us.

''Ik ga geen verantwoording nemen voor mijn zender'', laat Gert-Jan weten. Bjorn deelt vervolgens eieren uit waarmee ze Gert-Jan kunnen bekogelen als hij op de evenwichtsbalk staat. Hij is er vrij snel overheen na één keer vallen. Best knap dat hij over het algemeen goed is blijven staan aangezien Bjorn van dichtbij ballen naar hem gooide om hem uit zijn evenwicht te brengen. Vervolgens moet Gert-Jan zijn benen insmeren met ei zodat het kippenvoer er aan vast blijft plakken. ''Zelfs die koe moet me niet meer'', laat hij weten. Bas doet vervolgens het kippenvoer op zijn benen. Gert-Jan gaat het kippenhok in en mag weer gaan presenteren. Hij heeft geluk want de kippen blijven ver uit zijn buurt. ''De kippen hebben geen honger vandaag'', laat Gert-Jan weten. Als die opdracht ook voorbij is maakt hij zijn benen schoon onder de water kraan naast de stal. Dominique vraagt hoe het tot nu toe voelt. ''Koud, nat, maar het valt me nog mee'', laat Gert-Jan weten. ''Voel je je al een beetje Utopiaan'', vraagt Dominique. ''Twee derde'', grapt hij. Bronno geeft Gert-Jan een handdoek zodat hij zijn benen af kan drogen. Daarna gaan ze op naar de hot tub. Sommigen willen dat Gert-Jan kopje onder gaat, maar Victoria vind dat niet oké. ''Ik hoop dat je niet ziek word'', laat Gabriëlle weten. Bronno zegt dat het wel meevalt. Gert-Jan springt vervolgens de hot tub in en houd het goed vol. Hij doet het gewoon. Als hij er weer uit is en zijn ontgroening heeft voltooid gaat hij naar binnen om zich weer om te kleden. Daar zien we Cees om tien over half vijf op bed liggen. Even later laat Gert-Jan aan Dominique weten dat hij dit liever doet dan met zijn hoofd in de poep gaan.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.