Geen water vandaag voor de bewoners. ~ Utopia Gekte

3/10/2016

Geen water vandaag voor de bewoners.

Strippen maar.

De muziek die Bjorn net aan had staan doet Cemal veel goeds. Hij begint hardop mee te zingen en sensueel te dansen. Zelfs wanneer de muziek weer uit staat blijft Cemal helemaal in zijn element. Zingend en dansend loopt hij de loods door. In de keuken praat hij nog even na met Benjamin en Bjorn. Bjorn maakt wat bats bewegingen op het ritme van de muziek. Cemal fantaseert vervolgens over hoe hij dit nummer aan zet wanneer 'de daad' er aan zit te komen. Dan kleedt hij zich langzaam uit, kruipt langzaam over het bed naar de dame en dan kunnen ze losgaan. ''We zijn niet allemaal stripper'', zegt Bjorn lachend. Hij noemt Cemal jong en naïef. Maar wat Cemal betreft kan iedereen strippen.

Ivan komt de keuken ondertussen in lopen omdat het water zo wordt afgesloten. Bjorn mag een aantal flessen met water vullen. En ook Rowena zien we nog even snel rennen om een pan met water te vullen. Een centraal schijnt er ook aan te komen zo. De hele ochtend is er al gedoe over. Het ene moment horen we dat ze niet centraal gaan en dan weer wel. Nu blijken ze dus toch centraal te gaan over 10 minuten. Veel bewoners zitten inmiddels dan ook op de banken in de woonkamer. Op de achtergrond zien we klusser Wim en nog een andere klusser verder bouwen aan de badkamer. Ivan wilde eigenlijk niet centraal zijn omdat er bouwers zijn en er gewerkt moet worden. Toch moet hij zwichten voor de druk van 'achter'. Zij beslissen uiteindelijk over een centraal. En die is zojuist begonnen, dus we zijn zo bij je terug!1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.