Geen interesse in DJ Masterclass van Bjorn. ~ Utopia Gekte

3/20/2016

Geen interesse in DJ Masterclass van Bjorn.

Waar zijn de DJ liefhebbers?

Vandaag had eigenlijk een onwijs productieve dag voor Bjorn moeten zijn. Het is namelijk een hele grote, belangrijke en spannende dag voor hem! Het is de dag van de DJ MASTERCLASS met Utopianen. Iedereen had vandaag de mogelijkheid om een cursus te krijgen in Utopia van huis DJ Bjorn. Er zijn maar liefst 3 shifts ingepland. De eerste zou om 10:00 's ochtends beginnen met koffie/thee tijdens de ontvangst. Er kwam echter niemand. De tweede shift zou om 11:30 beginnen. Wederom zien we helemaal niemand. De derde en laatste shift staat gepland om 13:15. Of er dan wel DJ liefhebbers gaan komen is dus nog even afwachten. De workshops zouden eigenlijk vorige week plaatsvinden, maar zijn toen al verzet naar vandaag. ''Er zijn elke shift slechts 10 plaatsen dus wees er snel bij. Want OP=OP'', lezen we nog in de webshop. Zelfs de korting van €35,- heeft niet mogen baten. Normaal kost de workshop namelijk 60 euro en nu slechts 25 euro.

Bjorn zelf hebben we er nog geen woord over horen zeggen. Hij geniet net als de rest van een heerlijk uitgebreide brunch. Zo'n beetje de hele groep is om 12:00 eindelijk wakker en aan tafel. Gert-Jan vind het erg gezellig zo'n brunch met zijn allen. Dat geeft hem een echt zondagsgevoel. De sfeer aan tafel is ook wel gezellig te noemen, ondanks een kleine discussie over drankgebruik voorafgaand aan de brunch. Iedereen kletst lekker met elkaar over van alles en nog wat. Of er nog iets bijzonders gaat gebeuren vandaag? Geen idee. We gaan het meemaken!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.