Gabriëlle: ''Zo ken ik Bas niet, met zo'n attitude. Sorry'' ~ Utopia Gekte

3/06/2016

Gabriëlle: ''Zo ken ik Bas niet, met zo'n attitude. Sorry''

''Ze krijgt de keus in de caravan of op de vide''

Na het gesprek met Bas praat Gina om tien voor tien nog even verder met Gabriëlle en Rowena. Gina vind het jammer. Het gesprek was boven heel fijn afgesloten. Dan had Dominique er bij moeten zijn en niet Bas alleen. ''Dan gaan we haar halen'', reageert Rowena, maar daar heeft Gabriëlle geen zin in. Gabriëlle gaat er geen energie aan verspillen. ''Echt niet. Hoe Bas komt geeft het gevoel dat het verkeerd is overgebracht. Laat die dingen, ik heb er geen tijd voor, echt niet. Zo ken ik Bas niet, met zo'n attitude. Sorry'', aldus Gabriëlle. Naar Gina's idee heeft ze het heel mooi verwoord. Het is niet om te kwetsen, maar het was wel de reden waarom ze zeiden kom naar boven. Het was de reden waarom ze haar alleen hadden toegelaten. ''Er hoeft helemaal geen probleem te zijn'', aldus Rowena. Ze vind het gewoon een vervelende situatie. Bas is haar mattie. ''Waarom moet dat... Dat die shizzle. Dat hij denkt dat ik kwade bedoelingen heb of zo, begrijp je?'' Rowena loopt vervolgens meteen maar even naar Dominique en Bas toe. ''Hebben jullie straks even tijd voor mij? Vijf minuutjes? Ik had toch niet gezegd dat je weg moest'', aldus Rowena. ''Dat gevoel krijg ik wel'', laat Dominique weten. ''Dat is je gevoel weet je'', regeert Rowena. Dominique zegt dat ze dat ook nooit gezegd heeft. ''Dit is helemaal niet de bedoeling geweest. Verre weg van'', aldus Rowena. Het gesprek eindigt want er moet een groepsfoto gemaakt worden.

Even later zien we Dominique met Gina praten er over. Dominique laat weten dat het goed zit en dat het gesprek ook echt goed afgesloten was. Gina is redelijk fel en blijft beweren dat Dominique zichzelf voorliegt als ze zegt dat zij en Bas er geen label aan willen hangen, want ze ligt er toch elke avond. We besluiten niet het hele gesprek mee te typen want dan schrijven we continu hetzelfde. Om tien over tien zien we Bas en Rowena ook weer even met elkaar praten over hetzelfde onderwerp. ''Ze krijgt de keus in de caravan of op de vide'', laat Bas weten. ''Zo heeft zij het ontvangen. Zo is het niet gezegd. Dat is haar onzekerheid die altijd weer opspeelt'', reageert Rowena. ''Wat voor last heb je dan? Is het dan die 19/20 centimeter? Er hebben altijd die bedden gestaan'', aldus Bas. Bas vind het egocentrisch/ egoïstisch om te zeggen ''de vide is dicht''. Volgens Rowena vat Dominique het persoonlijk op en heeft ze het gevoel dat ze een keus moet maken, maar zo is het niet. Even later praten ze ook nog even met Dominique er bij, maar dan worden ook weer dezelfde dingen gezegd. Het is in ieder geval een goed gesprek en ze lijken elkaar te begrijpen. Om elf uur zien we Gina op de vide het verhaal weer bij Bjorn doen. Ze vond het er fel aan toe gaan in het gesprek met Dominique en dacht dat ze het eerdere gesprek goed hadden afgesloten. Gina vind dat Dominique zichzelf voorliegt en benadrukt nog maar eens dat Dominique er bij gekomen is om daar te slapen, dat er eigenlijk geen plek meer zou zijn, dat ze er bijna niet is en dat ze nu bijna geen ruimte heeft. En ook Victoria en Dominique hebben er een gesprek over voor de open haard. We hebben besloten om al die gesprekken niet volledig uit te tikken want dan lees je meerdere keren hetzelfde. Victoria zou in ieder geval als ze in Dominique's situatie zat beslissen wat ze zelf wil en niet wat een ander wil en dat vind ze niet egoïstisch.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.