Gabriëlle vertrekt binnenkort uit Utopia? ~ Utopia Gekte

3/07/2016

Gabriëlle vertrekt binnenkort uit Utopia?

De dames vinden het kak huis een drama

Om tien over twaalf is Rowena op de vide nog steeds haar post aan het lezen. Op de andere stream zien we Bas, Michael en Ramona in de kas bij de diertjes. Bas laat de moeder kip met de kuikens naar buiten en het blijft een schattig gezicht om de kleintjes achter moeder kip aan te zien rennen. Op de vide laat Gina weten dat ze echt even naar Naomi moet schrijven dat ze niks van de foto's weg moet doen en dat ze moet vragen of ze Gina's familie foto's heeft terug gevonden. Vervolgens ontstaat er een gesprek over een horloge met chocolade geur. Volgens Victoria hebben ze dat soort dingen echt in een dronken bui bedacht. Dat kan niet anders, wat is het nut ervan. Dat je jeuk aan je snor hebt, even wrijft en denkt oh wat een lekkere geur. Victoria vraagt zich af of er dan ook oorbellen met een geurtje komen. Dat als je iemand een kus in de nek geeft je die oorbellen ruikt. Of een geurende neusring. Gina vind het wel lekker haar horloge. Ze ruikt er veel aan zegt ze.

Even later veranderd het gesprek. Gabriëlle moet even wennen aan de situatie. Ze probeert haar blaas zo lang mogelijk op te houden. Gina vind het vervelend dat ze nu een drie persoons bad krijgen en ze er niet eens met Mark in kan. Er volgt een streamlock. Na de streamlock horen we de dames zeggen dat het beneden koud is. ''De deur is open, daarom ben ik boven de hele tijd'', laat Gabriëlle weten. Rowena moet al de hele tijd naar het toilet en Gabriëlle ook. ''Zullen we samen gaan'', vraagt één van de dames. ''De deur gaat ook niet meer op slot'', laat Gina weten. Er volgt weer een streamlock. Als we weer beeld hebben zien we ze naar het kak huis lopen. Daar komen ze gelukkig wel de vide nog voor af. Gina laat weten dat ze ook ''het tweede'' moet doen, dat probeert ze op te houden, maar dat is slecht. ''Ik kan dit niet! Voor mij was het de laatste keer. Ik kan nieehieeet'', jammert Gabriëlle. ''De deur kan ook niet goed dicht. Je moet niet naar beneden kijken'', adviseert Gina. Gabriëlle wil nog liever naar de dixie. Ze moet echt een dixie hebben. Ze weigert naar het kak huis te gaan. Gina ook. Ze vond dit ook niet fijn. Er volgt weer een streamlock in streamlocktopia. Zoals we gewend zijn mogen we namelijk alles altijd 24/7 volgen. In de koeienstal.

''Gina alsjeblieft ik moet echt plassen. Ik ga naar het bos hoor, hij is niet open!'', laat Gabriëlle weten doelend op de dixie. ''Ik vind het niet meer leuk hoor'', reageert Gina. ''Waar ben ik in beland'', vraagt Gabriëlle zichzelf af. ''Je laatste weken en die beleef je zo'', reageert Gina. Zou Gabriëlle binnenkort weg gaan. Net liet ze al doorschemeren volgende maand iedereen weer te zien. Ze zijn inmiddels terug gelopen naar het kak huis. ''Ik ga, ik moet de drempel over'', laat Gabriëlle weten. De dames maken er een heel drama van. Gabriëlle loopt met rare passen naar het kak huis. Weer volgt er een streamlock. Na de streamlock is Gabriëlle klaar. Ze moet snel haar handen wassen. ''Kom op je kan het, kom op, kom op, kom op'', moedigt de hyperactieve Gina Rowena aan. Rowena gaat dus ook naar het kak huis, maar spuit hem eerst nog even vol met deodorant /luchtverfrisser. ''Niet teveel, anders vergas je daarvan'', adviseert Gina. ''Nou mijn blaas is even leeg. Ik ging gewoon er boven hangen'', laat Gabriëlle weten, waarna er weer een streamlock volgt. Er komt vandaag geen einde aan de streamlocks. Na de streamlock zijn alle dames geweest. '"We hebben alles wat ons hartje begeert'', laat Gabriëlle weten. ''Maar geen wc'', reageert Michael. ''Hebben we wel. Kak huis en dixies'', laat Gina weten. Niet veel later komt Cemal friet brengen. Je zou denken dat de hardwerkende mannen als eerste een frietje mogen, maar niks is minder waar. Gina en Gabriëlle zijn de eersten die er van pakken. En natuurlijk volgt er weer een streamlock. Gelukkig net op het moment dat de geitjes met elkaar aan het spelen zijn. Dan krijgen we toch ook nog leuke beelden te zien. Na de streamlock zien we de mannen ook friet eten. ''Aan de lopende band kan ik deze eten'', laat Rowena weten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.