Gabriëlle en Rowena beoordelen Romy's figuur en zitten aan haar kont ~ Utopia Gekte

3/28/2016

Gabriëlle en Rowena beoordelen Romy's figuur en zitten aan haar kont

''Wel een knap meissie''

Om drie uur zien we Rob, Bjorn en Benjamin bij het dartbord. ''Hij donderde bijna van zijn stoel af'', mompelt Bjorn over Cemal. ''Bas zat gelijk rechtop. 'Hoe krijg ik Do eruit dacht Bas'', vertelt Bjorn. ''Ik zie haar niet in een caravan slapen'', laat Rob weten. ''Wel een knap meissie'', aldus Rob. ''Ze is zeker niet lelijk nee, maar het is maar goed dat ik hier geen halfjaar meer ben'', reageert Bjorn. ''Want dan'', vraagt Rob verder. ''Op een gegeven moment kan je het net als Bas hebben. Gewoon fijn om iemand bij de hand te hebben. Te knuffelen en hetgeen dat je mist te kunnen doen. Genegenheid, gezelligheid. Dat soort dingen. Dat is gewoon... Het is geen lelijke dame om te zien dus dan zou je dat kunnen hebben zonder er verliefd op te zijn'', aldus Bjorn. Romy zien we om tien over half vier bij Victoria in het kantoor. Victoria zegt dat Romy morgen naar haar toe moet komen, dan legt ze wat dingen uit. De ins en outs want het is belangrijk dat ze weet waar ze in terecht komt.

Rob en Benjamin zien we om kwart voor vier naar het rokersbankje toe lopen. ''Als een klein kind reageren'', vertelt Rob over de ruzie met Cees. ''Wie vond jij de meest zieke die binnen gekomen is, dat je denkt wauw'', vraagt Benjamin. ''Ik vind het nog wel meevallen. Ze zijn allemaal een beetje tikkie'', aldus Rob. Rob ziet een man bij het hek. ''O daar. Ja dat is er één. Hoi'', roept Benjamin. Rob vind Bronno de moeilijkste bewoner tot nu toe. Hij denkt ook niet dat daar heel veel verandering in gaat komen. ''Hij rijd gewoon rond met een koptelefoon op, maar voor de rest niks'', aldus Benjamin. ''Hee chickie'', mompelt Rob. Hij ziet naast een man nu ook een meisje bij het hek. Hij zwaait naar haar. Als Cemal aan komt lopen en er heen loopt volgt er een streamlock.

Om tien voor vier zien we Bas in de kas de eend föhnen en op de andere stream zien we mensen achter de computer zitten. Vervolgens krijgen we toch Cemal en Gert-Jan weer in beeld. Gert-Jan wil de Grease auto op het terrein zetten en Romy een bikini aan laten trekken. ''Dan weten we meteen hoe dat er uit ziet. En dan mag ze een promo maken in bikini in dit weer voor Cartopia. Wel even een sponsje en een dingetje. Dan kan ze hem even wassen en mag ze Cartopia promoten''. Cemal vind het wel wat. Om tien over vier zien we Rowena en Gabriëlle om Romy heen staan. Ze willen haar figuur zien. Lopen om haar heen, tillen haar shirt op en kijken naar haar kont. ''Moet je even voelen'', roept Gabriëlle om vervolgens samen met Rowena tegen Romy's kont aan te tikken met de vinger. Benjamin vind dit niet kunnen. ''Dit is ontgroening'', roepen de meiden.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.