Gabriëlle en Gina zijn er niet van gediend! ~ Utopia Gekte

3/07/2016

Gabriëlle en Gina zijn er niet van gediend!

Favoriete Utopia bewoners.

Gabriëlle en Gina kijken met pijn in hun ogen toe vanaf de vide trap. Naar hoe hun geliefde douches in korte tijd zijn verdwenen. Hoe gaan ze zich nou douchen en/of wassen? Dat is nog best lastig met al die camera's. Gelukkig zijn beide dames creatief en intelligent genoeg om tot oplossingen te komen. Samen spreken ze af de hottub te gaan gebruiken. Ze willen daar een soort 'hoekje' in elkaar knutselen zodat ze zich met een tuinslang gewoon kunnen wassen. Zonder dat wij allen mee kunnen kijken, want daar zijn Gabriëlle en Gina niet van gediend. Gina vond het al erg genoeg dat ze ooit in bikini moest douchen. Je zou denken dat ze direct aan de slag gaan, maar dat is dan weer niet zo. Gabriëlle besluit op bed te gaan liggen en wat te lezen. En Gina zien we zichzelf opmaken voor de spiegel. Het klikkende draaigeluidje van haar concealer maakt overuren. Douchen in de hottub lijkt voorlopig dus nog niet te gebeuren. Anders zou Gina zich niet gaan opmaken, toch?

Snel weer terug naar de sloop van de douches en toiletten. Bas is sinds hij wakker is snel aangesloten bij de groep werkers. Beter laat dan nooit zeggen we dan, dus complimenten. Het is vanzelfsprekend één grote bende momenteel want er blijft niks over van wat er stond. En ook de veiligheid lijken de mannen erg serieus te nemen. Althans, Ivan zorgt daar wel voor. Onder andere Cemal en Rob wilden een spiegel loshalen/breken die zit vastgelijmd aan de muur met superlijm. Ivan let goed op en wijst beide heren snel op de veiligheidsbrillen die ze hebben. ''Als dit uit elkaar spat... Dat wil je niet. Dat risico wil je niet lopen'', zegt hij terecht. Niet veel later halen zowel Cemal als Rob de spiegel dan ook met veiligheidsbril van de muur.

Ondertussen is Cees erg druk achter de computer. Zo doet hij ander andere een telefoontje vanwege de boodschappen. Er waren 3 witte broden en 1 bruin brood besteld. Cees heeft dit nu telefonisch veranderd naar 3 bruin brood en 1 wit brood. Op de vide zijn alle dames aan het luieren en/of make-uppen. Victoria haalt buiten de post uit de brievenbus en brengt dit naar Ramona en Rowena. Een ander nieuwtje is de uitslag van de favorietenpoll van UtopiaTV. Deze is zojuist weer bekendgemaakt. Bas voert de lijst nog altijd aan, maar het is niet meer wat het is geweest. Gina stijgt als een gek naar de tweede plaats. En Ivan maakt de top 3 compleet. Nieuwkomer Cemal doet het ook bijzonder goed en staat op de 4e plek in de lijst. Net als Gina en Ivan is hij één van de kanshebbers om Bas van zijn troon te stoten.


1. Bas 26.12%
2. Gina 14.47%
3. Ivan 12.91%


4. Cemal 11.55%
5. Cees 8.01%
6. Gabriëlle 7.25%
7. Michael 4.35%
8. Dominique 2.68%
9. Victoria 2.27%
10. Bjorn 2.19%
11. Bronno 2.03%
12. Rowena 1.81%
13. Ramona 1.74%
14. Rob 1.65%
15. Benjamin 0.98%
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.