Bjorn ontvangt zijn bezoek, ze vinden hem qua karakter positief veranderd ~ Utopia Gekte

3/05/2016

Bjorn ontvangt zijn bezoek, ze vinden hem qua karakter positief veranderd

Bronno's nieuwe bed te laag?

Om half twee zien we Bas Bronno mee helpen met het in elkaar zetten van zijn nieuwe bed. Het blijft een lange tijd rustig in Utopia. Om kwart over twee zien we Michael en Ramona spullen verzamelen en die meenemen naar de wellness. Zolang de verbouwing gaande is willen ze daar gaan slapen. Bronno's bed word ondertussen gevuld en Ramona is meteen het bed in de wellness in gekropen. Michael vind het leuk dat Ivan hard werkt, maar niet op zaterdag. Dan kan hij eindelijk eens uitslapen en dan gaat Ivan 's morgens om negen uur al beginnen met boren. Michael vind het geen stijl en wil het in het centraal gaan gooien. Bronno is ondertussen nog steeds niet helemaal tevreden met zijn nieuwe bed. Hij vind hem namelijk te laag. Bjorn en Rob zien we om kwart voor drie een potje darten en Michael, Bas en Cemal zijn om half vier weer druk bezig met de mallen van hun gezicht. Ze hebben er plastic folie overheen gespannen en vullen het vervolgens weer met gips.

Om half vier komt ook het familie bezoek van Bjorn het terrein op. Bjorn ontvangt ze en neemt ze mee naar binnen. Daar worden ook de overige bewoners begroet. ''Ik heb er zo naar uitgekeken ook. Tering'', aldus Bjorn. Hij vond het zo kut want wie moest hij nou kiezen. ''Tof man, tof dat je er bent ouwe''. Al snel volgt er een stream wissel en kunnen we het bezoek niet meer volgen. Niet veel later krijgen we ze toch weer in beeld. Dan staat Bjorn nog steeds te kletsen met zijn vrienden. Vervolgens neemt hij ze mee naar de bar waar ze bier en ander drinken aangeboden krijgen. Een lange tijd kletsen ze over voor ons niet interessante dingen, maar Bjorn besluit om tien over vier ook nog even over zijn ''ruzie'' met Ivan te vertellen. Dat Bjorn sorry had gezegd en dat Ivan zei dat hij niks aan sorry heeft terwijl hij zelf ook een periode heeft gehad dat hij heel vaak sorry zei. Dominique zet buiten Cemal op de foto op verschillende plekken van het Utopia terrein. Waarschijnlijk om te laten zien wat mogelijk is bij een fotoshoot die ze aan willen gaan bieden. ''Fucking tof'', vind Dominique de foto's.

Binnen vertellen de vrienden van Bjorn dat zijn karakter positief veranderd is. ''De kunst is om dat buiten vast te houden''. Bjorn denkt dat hij thuis de vaatwasser niet meer gaat gebruiken. Het is namelijk zo makkelijk om even je bordje af te wassen, maar zijn vrienden denken niet dat dat zo gaat. Die denken dat Bjorn op dat gebied al snel terugvalt in zijn oude gewoontes. Inmiddels is het bezoek weer niet meer te volgen en het is nog steeds erg rustig op de streams. Op de ene stream zien we Gabriëlle in de horeca keuken waar ze aan het koken is en op de andere stream zien we Ivan aan de bar bij Victoria.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.