Er valt ook nog wat te lachen in Utopia. ~ Utopia Gekte

3/01/2016

Er valt ook nog wat te lachen in Utopia.

Mixers en plannetjes.

Er valt gelukkig ook nog wat te lachen vandaag in Utopia. Michael, Cemal en Bronno staan in de keuken eten klaar te maken. Er is ontzettend veel groente gesneden en dat moet allemaal door de blender/mixer heen. Alleen 'pakt' de mixer het eten niet op waardoor de mixer wel flink draait, maar het niet versneden/vermaalt wordt. Bronno schiet Michael te hulp en begint de mixer flink heen en weer te schudden tijdens het proces. Daardoor gaat het uiteindelijk de goede kant op, al is het niet ideaal. ''Alleen, als je er meer tomaten bij doet. Hoeveel tomaten zitten er in? 5? Als we er nog 5 bij doen, dan pakt die het vocht'', denkt Michael. Bronno lijkt het overbodig te vinden en Michael gaat door. ''Het gaat toch best goed'', horen we Michael uiteindelijk zeggen. ''Nee, ik ruik plastic. Dat is niet goed'', laat Bronno weten. ''De rook komt er uit, haal de stekker er maar uit van dat ding. Ik zou hem ook even bij het eten weghalen voor de smaak'', vult hij verder aan.

Michael besluit om het toch met de staafmixer te doen in een grote pan. Hij weet alleen niet hoe zo'n ding werkt. En hij wilde dat niet gebruiken omdat het alle kanten op gaat vliegen. Ondanks zijn zorgen lijkt het goed te gaan. Cemal vloeit er nog een beetje olijfolie bij om het plaatje compleet te maken.

Ook Benjamin en Rob zijn in een melige bui. Ze betrekken Ivan uiteindelijk bij de plannetjes die ze hebben bedacht. Er zijn een aantal dingen die ze kunnen doen, zo leggen ze aan Ivan uit. Maandag gaan ze namelijk beginnen met het slopen van de badkamer. Er is uiteindelijk plek voor 2 douches, een bad waar 3 personen in passen en ga zo maar door. De douchecabines schijnen mat glas te hebben waardoor je er doorheen kan kijken. Athans, de schaduwen. Alleen daar hadden Rob en Benjamin al veel lol om. Vooral omdat ze weten wat er in de douches gebeurd als mannen hun hand pakken... Enfin... Rob en Benjamin willen eigenlijk niks tegen de groep zeggen als ze maandag alles beginnen te slopen. En dan bijvoorbeeld zeggen dat het 2 maanden gaat duren eer dat het klaar is. ''Dan zijn wij de helden als het na 1 maand al klaar is'', zegt Rob. Hij is heel benieuwd naar wat het met de groep gaat doen als ze straks minimaal 3 weken geen badkamer hebben. ''Ik denk dat een paar mensen het slecht trekken''.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.