''Er moet beter gecommuniceerd worden'' ~ Utopia Gekte

3/20/2016

''Er moet beter gecommuniceerd worden''

Een eet wedstrijd

Als Bjorn samen met het meisje dat hem net de liefde verklaart heeft weer naar binnen loopt zien we dat er een eet wedstrijd staat te beginnen. Er doen drie bezoekers mee en ze moeten zo snel mogelijk een aantal worsten naar binnen werken. Benjamin presenteert en degene die wint mag samen met nog iemand een keer hamburgers komen eten in Utopia. Eén van de deelnemers heeft het er zo moeilijk mee en wilde zo graag winnen dat hij door het proppen zelfs nog even moet overgeven. De winnaar is in ieder geval erg blij met zijn prijs. Bas zien we foto's maken. Ook van de kots, maar Victoria is uiteindelijk degene die we de kots zien opruimen. Cees heeft ondertussen weer commentaar. Bas en Dominique zijn volgens hem alleen maar met zichzelf bezig. Bas zou best kunnen deze avond, maar Dominique staat ondertussen wel de hele avond al foto's te maken. Victoria is ook niet zo vrolijk meer. Ze vind het de volgende keer handig als degene die foto's van de kots maakt het ook opruimt. Zij heeft het nu opgeruimd, maar staat naar eigen zeggen als enigste de hele avond al hard te werken. De studenten die deze avond zouden mee helpen zien we voornamelijk de hele avond feesten in plaats van te werken. In Le Luifel was het zo rustig dat Gina het alleen aan kon en achter de bar mogen ze niet staan omdat de meesten nog onder de 18 zijn. Er is er maar eentje ouder dan achttien. Als Victoria om half elf terug komt achter de bar staat er niemand. Er is wel één student die al de hele avond muziek staat te draaien. Die is dus goed bezig.

Om tien over half elf zien we Cemal en Cees buiten bij het kak huis. Cemal is er ook klaar mee. Ze moeten samen werken. ''Er moet beter gecommuniceerd worden'', vind hij. Volgens Cees kan er ook nog zoveel verbetert worden. ''Daar is Utopia voor'', laat Cemal weten. Als Cees begint over B&B gasten die vandaag niet mogen komen, maar wat wel gewoon in de agenda stond volgt er een stream wissel. Victoria en Gina zien we dan achter de bar staan en Dominique en Gert-Jan staan te dansen. Dominique gaat helemaal los op het nummer ''tot de grond, schudden met die kont van links naar rechts, het is niet erg kom op doe het''. Ze schud zo met haar kont en heupen dat het er op lijkt dat ze zelfs iemands drankje uit de handen stoot. Ze gaat snel een nieuw drankje voor de bezoekster halen. Victoria zien we achter de bar ook dansen en als Cees haar iets komt vragen volgt er een streamlock. ''Ik ben er een beetje klaar mee'', horen we Victoria vervolgens zeggen. Op de achtergrond zien we Bjorn ondertussen met Loiza praten. We krijgen het alleen niet direct in beeld dus kunnen ook niet meekrijgen wat ze met elkaar bespreken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.