Bronno: ''Er lopen meer neppers dan echte mensen'' ~ Utopia Gekte

3/27/2016

Bronno: ''Er lopen meer neppers dan echte mensen''

''Als kijker, ik snap totaal niet waar het over gaat''

Om drie uur zien we Bronno en Dominique in de wellness. Ze hebben blijkbaar een gesprek over Bronno's frustraties. ''Het is toch normaal dat je soms frustraties hebt'', horen we Bronno zeggen. ''Hier heb ik toch niks aan, dit soort uitspraken'', reageert Dominique. Bronno begint naar eigen zeggen mensen te leren kennen. Dat vind hij jammer, spijtig. ''Er lopen meer neppers dan echte mensen. Er lopen hier een paar acteurs rond. Geweldig dat ze het zo lang vol houden en niemand het door heeft''. Volgens Dominique word het wel gezien. ''Er is geen groep, er zijn alleen groepjes die groter worden. Mensen die denken de leiding te hebben, mensen die alles voor het zeggen willen hebben'', aldus Bronno. Bronno vertelt ook nog even over zijn ruzie met Bjorn. Hij heeft het niet zo op Bjorn met zijn praatjes. Die loopt de hele ochtend in zijn pyjama te doen alsof hij druk is met de telefoon. Bronno ziet dat gebeuren en de dag daarna gaat Bjorn zijn bek opentrekken tegen anderen. Bronno nam het gister heftig op voor Ramona en er is geen bedankje voor gekomen. De dag daarna doet zij precies hetzelfde. Bjorn zou commentaar gehad hebben op Ramona omdat ze aan het douchen was of iets dergelijks en nu zou Ramona vanochtend iets gezegd hebben over Bas en Dominique die samen stonden te douchen. Bronno vind het niet oké.

Om vijf voor half vier zien we Gabriëlle bij Bas in de horeca keuken. Ze vraagt of hij geld wil doneren voor een verjaardagscadeau voor iemand. Als we het goed begrepen hebben wil Gabriëlle ''patta's'' (schoenen) kopen. Om vijf over vier staat er muziek aan in de loods en zien we veel bewoners dansen. Vervolgens verzamelen ze zich allemaal op de bank want het is tijd voor een belangrijke theater repetitie. Benjamin gaat even op de vide vragen of Victoria er ook bij wil zijn. Zij lag namelijk in bed. Victoria zegt dat ze zich even opgeladen heeft in bed, maar dat ze er ook bij komt zitten. Nadat ze een tijdje gerepeteerd hebben laat Cees om kwart over vijf weten dat hij er niks van snapt. ''Als kijker, ik snap totaal niet waar het over gaat''. Volgens Ramona komt dat straks nog wel. Om tien voor half zes zien we Gabriëlle en Bjorn achter de computer zitten. Gabriëlle laat zien welke schoenen ze gezien heeft. We zien een roze paar langs komen voor iemand en een ander paar schoenen voor Benjamin. ''Dan kom ik hier op uit en dat heb ik nu'', aldus Gabriëlle. Ze heeft het geld bedrag dus blijkbaar bij elkaar gekregen en zou de schoenen kunnen gaan bestellen. Gina laat weten dat Mark ook bijna jarig is. Niet veel later verzamelen de bewoners zich weer bijeen om verder te repeteren. Op dit moment om kwart voor zes zijn Gabriëlle en Cemal hun scene aan het oefenen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.