''Er is gewoon een meisje naar huis gestuurd door mij'' ~ Utopia Gekte

3/20/2016

''Er is gewoon een meisje naar huis gestuurd door mij''

''Laat ze nu maar de tering krijgen''

Om half twaalf laat Victoria weten honger te hebben. Op aanvraag gaat Gina dus nog wat patatjes voor haar maken. Victoria heeft er namelijk geen zin in dat straks alles opgevreten is terwijl zij de enige is die hard gewerkt heeft. Gina zegt een uitzondering voor Victoria te maken. Alleen Victoria krijgt patat. De rest heeft pech. Gina heeft voor morgen ook nog friet nodig. ''Ik heb het gewoon verdiend'', vind Victoria. Acht minuten later zien we Victoria weer in de loods. Bezoekers nemen afscheid van de bewoners en Victoria is nog steeds aan het opruimen. ''Laat ze nu maar de tering krijgen. Ik ben de enige die friet krijgt'', aldus Victoria. Vervolgens krijgt ze ook inderdaad een patatje van Gina. ''Dankjewel schat'', reageert Victoria. Als Cees en Rob er bij komen staan laat Victoria weten dat zij de enige is die patat krijgt. ''Want ik heb er hard voor gewerkt''. Cees laat weten dat hij er ook altijd naast grijpt. ''Ik ben het zat'', laat Victoria weten. Cees en Rob pikken dus maar wat frietjes uit het frietzakje van Victoria. Benjamin zien we uiteindelijk ook nog met het zakje in zijn handen. Dominique is ondertussen nog steeds druk bezig. We zien haar de vloer schoonmaken. Om tien over half twaalf zien we Cemal afscheid nemen van bezoekers en met Loiza naar de poort lopen. Hij vind het leuk als ze nog een keer langs komt. Misschien zelfs voor een fotoshoot. Loiza zegt het met haar management te gaan bespreken. ''Stuur maar een mailtje naar Cemal en Bjorn. Nee, Bjorn niet, die gaat bijna weg. [...] Kom gewoon langs'', aldus Cemal. ''Ja leuk, zeker'', reageert ze. ''Misschien kan je ook laten zien dat modellen meer zijn dan alleen maar knap'', aldus Cemal. Bij de poort aangekomen word er afscheid genomen door middel van drie kussen op de wang. ''Fijne avond'', wenst Loiza hem nog snel voordat ze weer vertrekt.

Cemal blijft nog even bij de poort staan om met andere bezoekers te kletsen. ''Nee, serieus. Stuur me gewoon een mailtje want ik hou van danslessen'', aldus Cemal tegen een andere bezoekster. Ook Bjorn staat bij de poort afscheid te nemen van bezoekers, Dominique dweilt ondertussen binnen de loodsvloer en Rob en Gina maken het één en ander schoon in de horeca keuken. Rob praat met Gina na over Loiza. Een knappe dame en hij is sowieso gek op blond. Gina wist niet dat ze er was, maar heeft wel een meisje met een zender zien lopen. Rob laat weten dat de politie dame er ook weer was. ''Leuk feestje'', vind hij. Cemal zien we om tien over twaalf ook dweilen. ''Er is gewoon een meisje naar huis gestuurd door mij. Ik voel me best wel lullig'', laat Dominique weten. Er volgt een streamlock. Ook met Rowena lijkt er iets te zijn. ''Ik ben er en ben vrolijk, maar ik moet wel gewoon doorgaan''.

Om tien voor half één zien we Victoria met Bjorn praten. Het kotsincident is waar Victoria over valt. Van die mensen die er foto's van maken, want het is zo leuk. ''Ze staan er boven met hun neus en maken het niet schoon''. Dan moet zij achter de bar vandaan om het schoon te maken. Dan word er serieus nog gevraagd ''ga jij het doen''. Ja, who else. Victoria snapt het gewoon niet. Ze vind deze indeling van mensen die vrij hebben niet echt een optie. Mensen kunnen dat blijkbaar niet handelen. Bjorn heeft het eindelijk los kunnen laten, maar voelt zich wel schuldig dat hij haar alleen heeft gelaten achter de bar en dat er niemand stond. Daar voelt hij zich wel degelijk schuldig over. ''Dat hoeft helemaal niet'', reageert Victoria. Het valt haar alleen tegen. Ze moeten het met zijn allen doen. Straks weer mensen die met de eer gaan strijken van 'we hebben dit binnen geharkt''. Maar het is maar een handje mensen. Ze vind het jammer want het samenwerken is er niet. ''Hoe zinvol is het om mensen vrij te geven''. En er zouden geen blikjes gedronken worden, maar dat is toch gebeurd. Ze gaat niemand verlinken, maar het is wel gebeurd. ''Leef ik echt met een stelletje kleuters?''. Victoria gaat dingen benoemen want ze vind het kinderachtig. Alsnog is ze blij want ze hebben wel dik cash binnen gehaald.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.