''Een paar mannen waren vervelend, gingen vieze dingen zeggen'' ~ Utopia Gekte

3/13/2016

''Een paar mannen waren vervelend, gingen vieze dingen zeggen''

''Ik kan nu toch niet weg''

Om tien voor één zien we Gina even met Ivan praten. Gina wil in principe tot het eind van het jaar blijven en volgens haar willen Victoria en Rowena dat ook. ''Eigenlijk zou de rest ook moeten blijven. Dan heb je een stabiele groep voor de rest van het jaar, maar je weet het niet. We gaan het meemaken. De grootste klappen zijn nu al geweest. Voor mij in ieder geval, qua mensen die weg gaan. Als jij nou ook nog even weg gaat is het klaar'', aldus Gina. Om tien over één zien we Gina op de vide. Ze is van mening dat er niet één leider moet zijn, maar dat er meerdere mensen moeten leiden. Gabriëlle wil zo graag weg, maar ook weer niet. ''Ik kan nu toch niet weg'', laat ze weten. Gina wil echt proberen Utopiaan van het jaar te worden. Ivan's titel overnemen. Al is het alleen maar om Mark te zieken dat zij het wel is geworden, laat ze weten. ''Ik zorg dat het een prinsessenkroontje word. Het moet een klein ding worden wat in mijn etalage past. Iets kleins, iets moois. Anders maak ik hem desnoods wel zelf. Tegen het einde van het jaar kan ik dat ook. Dan zorg ik dat ik het kan'', aldus Gina. ''Ik zal campagne voor je voeren ja'', reageert Gabriëlle. ''Ivan gaat dat ook doen. Eerst maar eens zien alle stemrondes te overleven'', laat Gina weten. ''Natuurlijk Gina'', reageert Gabriëlle. ''Je weet het nooit schat'', antwoord Gina. ''Je bent de oude garde hé en je doet die shit gewoon'', is Gabriëlle van mening. Dat geeft volgens Gina nog steeds geen garantie. Gabriëlle mag ook rustig blijven van haar. Als ze maar voor die twintig maanden weg gaat. ''Anders heb ik die titel niet''. Toen Bjorn zei dat niemand die 21 maanden nog gaat halen wilde Gina eigenlijk nog langer blijven alleen daarvoor, maar ze gaat niet raar denken. Het is dan genoeg. 31 december of 1 januari, dan is het genoeg voor haar. Ze gaan over op een ander onderwerp. Gina laat weten dat ze echt heel veel snacks heeft verkocht vanavond.

Om tien voor half twee zien we Ramona en Cemal samen in bed liggen. ''Een paar mannen waren vervelend, gingen vieze dingen zeggen'', laat Ramona weten. ''Je had wel een topje aan waarbij je flinke inkijk had'', reageert Cemal. ''Niet! Waarom zeg je dat nu pas'', vraagt Ramona zich af. Dat komt waarschijnlijk omdat haar kleding te groot geworden is. ''Waarom zeg je dat nu pas'', vraagt ze nogmaals. ''Ik zei het. Toen zei je 'loop je nou naar mijn tieten te kijken'', antwoord Cemal. ''Oja'', reageert Ramona. ''We gaan volgende maand even shoppen'', laat Cemal weten. ''Alles word te groot'', aldus Ramona. Vervolgens fluistert ze in zijn oor wat die ''vervelende mannen'' tegen haar gezegd hebben. ''Dat ze over me fantaseerden in bed'', aldus Ramona. ''Oeehoeee'', reageert Cemal. ''Ik vind dat niet zo leuk'', laat Ramona weten. Cemal zegt ook veel foute aandacht te krijgen van mannen. Ook op zijn Facebook. Dan worden er bijvoorbeeld dick pic's naar hem toegestuurd. Ramona is er niet van gediend. ''Sorry dat ik het zeg''.

Cemal vertelt vervolgens dat hij weleens 12 pagina's vol geschreven heeft over wat hij met een meisje zou doen. ''Ik ben goed daarin. Tot in details gewoon''. Er volgt een stream wissel naar de vide. Om half twee krijgen we ze weer in beeld. ''Mensen zoals mij geven gewoon om vrijheid van het leven'', laat Cemal weten. ''Maar jij bent een jongen. [...] Ik ben ook jong, geniet ook. Ik kan het ook leuk met een jongen hebben. Sjansen, versieren, maar ik ga niet met elke kill naar bed. Dat vind ik niet netjes. Misschien is het voor een man anders'', aldus Ramona. Cemal vind dat ze een man en vrouw niet met elkaar mogen vergelijken. Het zijn allebei wezens. De vrouw vult de man aan op heel veel vlaktes en andersom. Ze zijn gelijk. Ramona vraagt uiteindelijk of Cemal ook verliefd zou kunnen worden op een meisje die het doet voor geld of een meisje die het met heel veel mannen heeft gedaan. Als Cemal verliefd is is hij verliefd. Hij word verliefd op de persoon en niet om wat ze gedaan heeft of iets dergelijks. ''Als je haar echt heel leuk vind denk je er niet eens aan'', aldus Cemal. ''Met hoeveel vrouwen heb je s*ks gehad'', vraagt Ramona vervolgens. Er volgt een streamlock. Na de streamlock is Cemal aan de beurt om een vraag te stellen. Hij vraagt naar Ramona's toneel. Hoe ze er op is gekomen om toneel te gaan doen. Al vrij snel krijgen we weer een stream wissel naar de vide.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.