Een ontbijtje, ballonnen en verjaardagspost voor Rowena ~ Utopia Gekte

3/31/2016

Een ontbijtje, ballonnen en verjaardagspost voor Rowena

Gaat Michael trouwen?

Goedemiddag op dag 821 van het Utopia avontuur. Gert-Jan zien we om tien over acht al in de keuken waar hij rammelt met de pannen en vervolgens de afwas begint te doen. Vijf minuten later komt er een busje het terrein op om paarse en lila ballonnen al te leveren. Bjorn ontvangt de mannen en helpt ze met uitladen. De ballonnen worden ook meteen opgehangen. Bronno is om tien voor half negen ook uit bed en Romy zien we tien minuten later ook weer door de loods rondlopen. Bjorn wil ook een ontbijt voor Rowena maken en gaat daar dus mee aan de slag. Wel een opgave aangezien Rowena al een tijdje veganistisch is. Om kwart voor negen komt Rowena geblinddoekt naar beneden om te plassen. Daarna word ze verblijd met een ontbijtje en de ballonnen. Rowena is er superblij mee. Ze vind het leuk en feestelijk. ''Wat ziet het er toch mooi uit Bjornos''. Gabriëlle heeft vandaag niet zoveel zin om te sporten en zichzelf te wegen. Ze heeft te slecht geslapen en trekt het niet. Om negen uur is Arjuna weer in Utopia. Ramona woog 150,6 bij het begin en nu weegt ze nog zo'n 128,6. Deze week is er weer 0,8 ons af.  Ramona moppert vervolgens over mensen die kijken tijdens het wegen. En ook lijkt ze niet tevreden te zijn met het resultaat.

Arjuna vraagt wanneer Gabriëlle weer op de weegschaal gaat, maar daar reageert ze niet op. Om vijf voor half tien haalt Gabriëlle de post op bij de brievenbus. Er is natuurlijk verjaardagspost voor Rowena. Bjorn horen we vertellen over allemaal artiesten die hij benaderd heeft, maar dat ze allemaal vanavond niet kunnen. Op het terrein word er niet veel later weer gesport. Gina, Romy, Gert-Jan, Ramona en Gabriëlle zijn druk bezig. Gabriëlle gebruikt als smoes dat ze heel veel last van haar knie heeft en dus niet kan rennen. Maar dat wist Arjuna al. Daarom staan er ook fietsen. Ze komt er dus niet onderuit. Rowena leest binnen ondertussen haar post door. Ze heeft onder andere post van Armanda, post van Michael, Michael's vriend en de familie van Cees. Als we het goed begrijpen is Michael van plan om te gaan trouwen. Ramona is buiten ondertussen lekker aan het vloeken. ''Verantwoordelijkheid Ramona [...] en positief benaderen alsjeblieft'', roept Arjuna. Bas en Dominique werken zich dit keer niet in het zweet. Zij besluiten ook vandaag weer samen onder de douche te stappen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.