Een nieuwe dag vol Utopia avonturen. ~ Utopia Gekte

3/06/2016

Een nieuwe dag vol Utopia avonturen.

Stelletje luiaards.

Het is werkelijk waar niet te geloven. Zondag 6 maart 2016, half 7 's ochtends en alle pioniers van Utopia liggen nog te slapen. Ongekend, het is potverdorie elke dag vakantie daar. En als het geen vakantie is dan is het wel weekend. Slapen kan altijd nog stelletje luiaards, er moet een badkamer gebouwd worden. Jullie krijgen hem nog gratis ook. En nog hebben jullie geen motivatie om vroeg op te staan. Maar wel mopperen als er straks langer dan verwacht niet kan worden gedoucht. En dan moeten wij dat geklaag straks weer wekenlang aanhoren. Om vervolgens weer excuses aan elkaar aan te bieden omdat het 'allemaal niet zo bedoeld was'. In gedachten zie ik de badkamertegels al door de ramen vliegen. Gabriƫlle trekt dit niet. Ze wil warm water, en wel nu! Ivan, die hoofdverantwoordelijk is voor de bouw, kapt er mee. Als er zo ondankbaar en ongeduldig naar zijn harde werk wordt gekeken hoeft het niet meer. Ze zoeken het maar uit met die badkamer. Wetende dat ze Cees nog hebben... Hij gooit de tobbe wel vol met warm water. Ook voor vrouwen met maandelijkse menstruatie voldoet een washandje en een bak met water. Dit is Utopia, niet een of ander 5-sterren resort op een braakliggend terrein in Laren.

En nu weer terug naar de realiteit. Goedemorgen! Welkom bij een nieuwe dag vol Utopia avonturen. Deze prachtige zondagochtend is alweer de 796e dag van het Utopia experiment. Alle bewoners liggen momenteel nog te slapen. Het is nog hartstikke vroeg, koud en ook nog eens zondag. Een dag waarop je mag uitslapen. Zeker na een hele week hard te hebben gewerkt met zijn allen. De afgelopen nacht is er weinig bijzonders gebeurd. Iets waar we wel nog meer van gaan zien is een prank. Een prank bedacht door Michael. We weten niet alle details, maar hij liet wat doorschemeren aan Ramona deze nacht. Een of andere clown lijkt de boel op stelten te gaan zetten. We wachten het geduldig af en gaan er natuurlijk uitgebreid over schrijven zodra het op de livestreams te zien is. Verder kwam Cees zoals altijd nog even uit bed vannacht. Meer nieuws dan dit hebben we vooralsnog niet echt. Maar ik weet zeker dat het een enerverende dag gaat zijn! Veel geestdodender dan de afgelopen twee dagen kan het niet worden. Dus lees vooral weer gezellig mee en geniet vanaf vandaag weer van een stijgende lijn in het wel en wee van Utopia.

Verder vannacht...

- Heeft Bronno flink wat wijn genuttigd.
- Doet Bjorn enorm veel levenservaring op in Utopia.
- Ventileren Dominique en Bronno over Cees. Bronno schijnt Cees nu al van zich af hebben kunnen zetten. Dat 'betweterige' de hele dag door trekt hij niet zo goed. ''Hij houdt me de hele dag in de gaten'', moppert hij.
- Hebben Michael en Ramona tot diep in de nacht een moppergesprekje over van alles en nog wat.
- Hebben ook Rowena, Ivan, Gabriƫlle en Gina tot diep in de nacht gesprekken. Alleen bij hen draait de regie het geluid regelmatig weg als het over seksueel getinte dingen gaat. Rond kwart voor twee 's nachts gaat Ivan naar zijn eigen bed.

Video'tje van gisteren terug kijken?

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.