''Een leuke meid, maar ik ben er niet mee bezig'' ~ Utopia Gekte

3/31/2016

''Een leuke meid, maar ik ben er niet mee bezig''

''Je word volwassen''

Om half vier zien we Dominique en Cemal voor het Cordwood zitten. Dominique had eerder al een gesprek met Romy over haar gevoelens voor Cemal en nu voert ze zo'n zelfde gesprek met Cemal. ''Een leuke meid, maar ik ben er niet mee bezig. Ik ben hier gekomen voor mezelf'', laat Cemal weten. ''Is het je type'', vraagt Dominique. ''Eigenlijk wel ja. Lekker onbezonnen, maar ik heb iemand nodig die dat niet is''. Cemal merkt verschil aan zichzelf. Hij word serieuzer. ''Je word volwassen'', laat Dominique weten. Cemal is ook te druk bezig met alles en nog wat. ''Victoria zei ook 'pak alsjeblieft je rust''', vertelt Cemal. ''Je kan niet Cemal blijven zijn als iedereen maar van je blijft snoepen en je nergens kan laden'', reageert Dominique. Cemal vertelt dat hij ook niet uit kan slapen. Dominique vraagt waarom hij niet weer eens een nachtje in de wellness gaat liggen. Maar nee, Cemal vind het juist gezellig. 'S avonds nog gesprekken. ''Gert-Jan is echt een maatje geworden'', laat hij weten.

Het gesprek gaat al snel over op de eerstvolgende nominaties. Cemal vind het enger om te stemmen. Hij is niet bang om stemmen te krijgen. Dominique probeert er niet teveel mee bezig te zijn. Cemal ook niet, maar het hoort er wel bij. Dit word zijn 2e stemming. Cemal laat weten dat hij zijn handen van de badkamer af heeft gehaald en Dominique vind het zonde dat ze het terrein hebben opengehaald. Cemal ook. Ze hadden zo'n mooi terrein en nu dit. ''Jij kan het ook wel goed vinden met Romy hé'', vraagt Cemal. Dominique bevestigd dat. Romy heeft een goede vibe en is een goede aanvulling voor de groep. Dominique vind haar heel leuk. Cemal merkt wel dat de mannen een beetje haantjesgedrag hebben. ''Bjorn helemaal'', vult Dominique aan. Cemal denkt dat veel mensen op Bronno gaan stemmen, maar zelf gaat hij niet op hem stemmen, want er zit meer achter Bronno. ''Die man gaat hier de grootste persoonlijke groei doormaken van ons allemaal. Nu is het een zender, straks is het een ontvanger''. Volgens Cemal is het een hele lieve gevoelige man. Hij ziet meer in hem. Als Dominique Bronno een stem geeft is het positief bedoeld. Een schop onder de kont. Cemal gaat verdelen. Hij gaat er hulp bij vragen.

Cemal vertelt dat zijn moeder eerst niet blij was dat hij Utopia in ging, maar nu is ze heel blij met wie hij nu is. Hij wil 24 maanden in Utopia blijven. ''Dit maak je maar één keer mee in je leven. Een wereldreis kan je nog tien keer overdoen en dit is maar eenmalig. [...] Veel zien mij als de nieuwe Joey'', laat Cemal weten. ''Ja, vind ik ook'', reageert Dominique. Cemal wil Romy gaan helpen met de fashion en ook andere bewoners kan hij helpen. Dat vind hij leuk, mensen helpen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.