Een hysterische Ramona midden in de nacht ~ Utopia Gekte

3/30/2016

Een hysterische Ramona midden in de nacht

We mogen het niet zien

Goedemiddag op dag 820 van het Utopia avontuur. We gaan eerst weer terug naar gisteravond omdat er nog van alles gebeurd is. Om half tien waren Gert-Jan en Cemal buiten al druk met de hottub bezig. Ongeveer een kwartier later ging er muziek aan in de loods. De chips staat al in bakjes klaar op de bar en Gina en Romy zijn dan nog druk bezig om slingers op te hangen voor Benjamin's verjaardagsfeest. Om tien voor tien word er gezongen voor Benjamin die de loods binnen komt. Gina is op dat moment nog steeds slingers aan het ophangen en Bjorn staat muziek te draaien. Cees zien we in de horeca keuken eerst nog even de resten uit de pan over scheppen in een bak om het te bewaren, maar andere bewoners staan al meteen te dansen. Om half elf zien we Benjamin en Romy vrolijk tegen elkaar aan dansen. Benjamin lijkt het er zelfs heet van te krijgen. Om tien over elf zien we Cemal, Rowena, Gabriëlle en Gina recht voor de camera. Cemal spreekt direct tegen de kijkers en legt uit waarom ze een feest hebben. Het is een grappig gezicht. Bas en Dominique zijn ondertussen gewoon lekker samen aan het schuifelen.

Om half twaalf horen we Rowena vertellen over haar thuis situatie. ''Er gebeurd shit thuis''. Rowena voelt zich dan schuldig dat ze in Utopia zit terwijl er shit gaande is. Ze kan er niet eens met haar vriendje over praten want het zit hem diep merkt ze. Benjamin word ondertussen door Gert-Jan en Cemal(?) meegenomen naar de hottub. De mannen hebben met een lichtsnoer de getallen 3 en 0 op de grond gemaakt omdat Benjamin 30 is geworden. Cees leest vervolgens binnen nog een speech voor Benjamin voor en daarna om vijf voor twaalf zien we Romy, Cemal en Benjamin de hottub in gaan. Benjamin en Romy vinden het water veel te heet dus gaat Romy er koud water bij halen. Rob klimt ook de hottub in en Bronno staat er bij te kijken. Cees vertelt tussendoor aan Bjorn dat hij tegen Romy had gezegd dat ze morgen de vloer in de keuken wel kon dweilen, maar dat wou ze niet. ''Daar gaan we al weer'', aldus Cees. Hij vertelt het op een manier dat hij haar woorden tijdens het voorstellen in twijfel trekt. Toen zou ze namelijk gezegd hebben dat ze best wel van het schoonmaken is. Romy gaat de hottub in nadat ze er samen met Gert-Jan een emmer koud water in gegooid heeft, maar het is blijkbaar nog te heet. ''Het is toch niet gezond dat het zeer doet'', mompelt Romy.  ''Jawel, dat is heel goed voor je bloeddruk'', antwoord Bronno. Ook Gert-Jan komt de hottub in.

Om tien voor half één maakt Gert-Jan er even een showtje van. In zijn zwembroek rent hij naar het zwembad om vervolgens in het ijskoude water te springen. Daarna gaat hij weer terug de hottub in. Om kwart voor één zien we iedereen de hottub uit gaan. En opeens is er een streamlock. Als we weer heel even beeld krijgen zien we Ramona in het kantoor staan met ongeveer vijf mensen om haar heen. ''Ik heb fucking veel werk buiten, de mensen die me wel....'', horen we haar schreeuwen. Maar meteen volgt er weer een streamlock. We mogen het blijkbaar niet meekrijgen wat er met haar aan de hand is. Om één uur hebben we weer beeld. Cemal en Romy zien we dan een gesprek voeren in de slaapkamer en Bas en Dominique liggen te vozen in de caravan. Dominique is in een rare houding over Bas heen gaan liggen en als je goed kijkt zie je de dekens op kruishoogte ritmisch bewegen. Ze zijn dus ergens mee bezig, maar wat precies kunnen we natuurlijk niet met zekerheid zeggen. Om vijf over één zien we Benjamin en Rob nog in de hottub zitten en Romy horen we niet veel later aan Rowena vragen hoe het nu met Ramona gaat. ''Ja, nou nee natuurlijk niet. Het ding is. Ze vind het gewoon heel spannend. Ze vraagt al weken om een doek dat opgehangen moet worden en al weken gebeurd er geen shit''. Eerder vertelde Bas op de vide dat er waarschijnlijk gewoon mannen staan te werken tijdens de voorstelling en dat lijkt nu het probleem te zijn. Rowena benadrukt namelijk dat er geen mensen kunnen gaan staan bouwen als je een theater voorstelling of een Live in de Loods hebt. ''Op de dag van de voorstelling moet er gebouwd worden''. Rowena snapt dat het heel stressvol is als je de dag voor de voorstelling lacherig hoort dat er bouwers komen.

Om half twee zien we Romy en Cemal op de bank liggen kletsen over liefde, wat het type is waar ze op vallen enzovoort. Even later komt ook Victoria nog even mee kletsen, maar die gaat al snel weer naar bed. Cemal vertelt dat hij 2 jaar in Utopia wil blijven. ''Bizar, gewoon twee jaar van je leven'', reageert Romy. Om tien over twee zien we Romy met Rob op het rokersbankje. Rob denkt dat Dominique iets teveel invloed op Romy heeft. Een nogal lullige opmerking aangezien het juist Romy is die Dominique telkens opzoekt als ze wil praten en aangezien Dominique niks verkeerds heeft gezegd. ''Ze is zo onzeker, dat heeft ze zelf nog niet door'', reageert Romy. ''Je hebt Do en je hebt Cemal. Daar ergens tussenin zit jij'', vertelt Rob. ''Daar heb je helemaal gelijk in'', laat Romy weten. ''Het komt wel goed. Ik vind je een onwijs leuke toevoeging'', aldus Rob. Romy gaat vervolgens weer de loods in om weer op de bank naast Cemal te gaan liggen kletsen. Cemal besluit uiteindelijk op de bank te gaan slapen. Hij heeft zijn dekbed er ondertussen bij gepakt en het lijkt er op dat Romy daar dan ook maar blijft slapen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.