Een groot schandaal in Utopia. ~ Utopia Gekte

3/10/2016

Een groot schandaal in Utopia.

Ook Bronno kan sporten.

Ondanks een optimistische start vandaag heeft Cees toch een puntje van kritiek gevonden. Of misschien wel een heel groot punt. Er is namelijk voor 750 euro aan gereedschap besteld, terwijl daar geen potje voor is. Eigenlijk een groot schandaal als je je bedenkt dat ze bedelen om geld op hun webwinkel. Bas heeft namelijk het 'Utopia Dierenfonds' in het leven geroepen om de kosten van de dieren te dekken. De kosten van de rekening van eend Face zijn in totaal 800 euro. En daar moet nu nog 364 euro voor worden opgehaald. Dit is precies waar Marianne Thieme zo boos over kan worden. Mensen zijn wel bereid geld uit te geven aan zichzelf, maar niet aan een dier zodra dit echt nodig is. De koeien kosten ook geld elke maand en daar is ook geen speciaal ''dierenfonds'' voor opgericht. Is het noodzakelijk om die badkamer nu direct te bouwen? Nee. Zoals we kunnen zien redden de Utopianen zich prima met een hottub, gigantisch zwembad, geĆÆmproviseerde douche, wasbakken in de keuken en ga zo maar door.

Enfin... Klusser en alleskunner Wim is in Utopia en hij heeft dus gereedschap meegenomen. Samen met Ivan bespreken ze weer wat er allemaal moet gaan gebeuren. We weten allemaal dat de Utopianen dit klusje niet alleen kunnen klaren en daarom zien we ook wat andere werklui. Kost ook allemaal niks, een dagje bouwvakkers inhuren. Elders in Utopia zien we Bronno genieten in de hottub. Het is niet alleen een plek om je te wassen, maar blijkbaar ook om te sporten. Bronno doet wat push-ups tegen de rand van de hottub. Op zijn rug zien we wat dingen zitten (zie foto) wat tegen de pijn in zijn rug is. Ik weet niet hoe die groene strippen heten... In de gym is Gina ook weer aan het sporten geslagen. Samen met Gabriƫlle is ze aan het hardlopen op de loopband. Gisteren kreeg ze van Mark te horen dat ze weer moet gaan sporten. En daar blijkt ze dus naar te luisteren. Verder is het nog altijd rustig in Utopia. Michael leest op zijn gemak de krant, terwijl hij beloofde veel geld binnen te harken met zijn travestie. Daar zien we ook nooit wat van. En Dominique is zichzelf aan het opmaken op de vide.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.