Een date voor Cees, hoe gaan ze het aanpakken? ~ Utopia Gekte

3/31/2016

Een date voor Cees, hoe gaan ze het aanpakken?

De koe is weer ontsnapt

Om half drie zijn alle bewoners bij elkaar gekomen voor een speciaal momentje. Er moet namelijk nog even reclame gemaakt worden voor Live in de loods. De boyband doet dus even een optreden. Rowena en Bjorn zingen een liedje. Rowena zingt in haar eentje een liedje en Cemal en Gert-Jan doen een dansje op Grease lightning. Cemal laat weten dat er nog kaartjes te koop zijn en dat een kaartje maar tien euro kost. Om drie uur zien we Gert-Jan en Rowena bij het Cordwood. Zaterdag komt de date van Cees. Rowena heeft er veel zin is. Ze vind het fantastisch. Het is een hele leuke vrouw. Gert-Jan is benieuwd hoe Cees er op gaat reageren. Volgens Rowena komt het wel goed. Als ze het maar luchtig houden. Gert-Jan heeft al gevraagd of Bronno het diner wil maken. Hij gaat koken en de date moet door anderen worden opgevangen. Rowena en Gert-Jan doen namelijk net alsof hun samen een diner hebben. Dan vragen ze of Cees een hapje mee eet. Dan vervolgens gaan ze weg en laten ze Cees en de dame alleen. ''Of is dat raar'', vraagt Gert-Jan zichzelf af.

''Zij is helemaal weg van Cees, dat vind ik al leuk. [...] Cees we hebben een verrassing voor je. We hebben iemand gevonden die heel graag met je op date zou willen. We hebben een diner geregeld. Cees ga even zitten'', aldus Gert-Jan. Er moet gelachen worden vind hij. Maar misschien moeten ze het niet meteen ''date'' noemen. ''Ze wil een gezellige avond met je hebben''. Rowena wil dan vervolgens een liedje voor Cees en zijn date aanvragen en Gert-Jan wil een love seat maken. Rowena is echt heel benieuwd hoe Cees gaat reageren. ''We moeten hem gewoon voor het blok zetten anders is de verrassing er af''', aldus Gert-Jan. Rowena wil niet dat Bronno kookt. Ze wil zelf koken. Het simpel houden en een pasta bolognese maken. Om kwart over drie is opeens de koe ontsnapt. Rowena gaat er meteen heen om de koe terug de wei in te lokken. Gert-Jan helpt mee. Dominique stond bij het hek, maar durfde het hek niet helemaal open te doen. Ze vond het ''fucking eng''. Gelukkig hebben ze de koe binnen no time weer terug de wei in. Romy vond het ook eng en ging gillen. Rowena zegt dat ze de volgende keer niet moeten gillen en gewoon meteen haar moeten roepen, maar ze snapt wel dat de meiden het eng vonden.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.