Een achtergebleven kwakje in de douche ~ Utopia Gekte

3/25/2016

Een achtergebleven kwakje in de douche

Ontbijt op bed voor Gina en Victoria

Goedemiddag op dag 815 van het Utopia avontuur. Om half negen deze ochtend zien we dat er al een aantal bewoners wakker zijn. Zo zien we Cemal, Gert-Jan, Cees en Victoria rondlopen. Cees is al vroeg bezig in de keuken. Hij schrok wakker en dacht dat het al negen uur was. Hij is dus druk bezig met een ontbijt maken in de keuken samen met Cemal en legt ondertussen alles wat hij doet aan Cemal uit. Bijvoorbeeld hoe je een ui snippert. Gina en Victoria zien we om vijf voor negen been oefeningen doen in bed. Deze twee dames krijgen straks een ontbijt op bed van Cees en Cemal omdat ze met de paas eieren zoektocht het juiste ei wisten te vinden. Cees maakt onder andere een eiersalade op een bedje van vlees tomaten. Cemal vind het helemaal geweldig en was er zelf nooit op gekomen. Hij noemt het een ''hoog niveau ontbijt'' en denkt dat de dames er zeker blij mee zullen zijn. Rond half tien is het ontbijtje eindelijk klaar nadat Cees het meerdere keren goed gelegd heeft. Alles moet natuurlijk perfect zijn. Samen met Cemal brengt hij het ontbijtje op de vide waar Gina en Victoria blij verrast zijn.

Om tien voor half elf zien we Cemal, Gert-Jan en Ramona sporten in de gym en Dominique epileert om tien voor elf de wenkbrauwen van Victoria. Ook Bas van Mora komt deze ochtend weer langs en om tien voor half twaalf zien we Victoria en Gabriëlle de badkamer schoonmaken. Victoria wil een handtrekker voor de deur en in de douche loopt het water niet automatisch naar het putje. Daar hoorden we Bas laatst ook al over. Ook Ramona is deze ochtend goed bezig. Ze heeft dus al gesport vandaag en om half twaalf zien we haar de loods vloer dweilen. Tussendoor word ze soms afgeleid door Bas die met haar komt stoeien. Ook in de horeca keuken word druk gewerkt. Om kwart over twaalf zien we Gert-Jan en Bronno aardappels tot friet snijden en Rob eet rustig daar zijn lunch. Bas kleed zich ondertussen rustig aan en Dominique vind dat hij er chique uit ziet. Om tien voor half één horen we Cees en Bas praten over een ''kwakje'' wat nog in de douche ligt. ''Wie heeft er dan gedoucht. Dit is een beetje apart'', vind Cees. ''We leven echt met smerige mannen hier'', is Bas van mening. Gabriëlle heeft er ook al één aan de muur zien zitten. ''Waarom gaat het dan niet weg. Dat is toch vloeibaar'', reageert ze. ''Nee, die mannen staat inmiddels zo lang droog. Die kwakkies zijn inmiddels hard'', grapt Bas. Terwijl Bas zijn gezicht scheert zien we Gina en Rob friet voorbakken in de Luifel.

Om half één zien we Dominique ook helpen in de horeca keuken met aardappels tot friet snijden en in het bruin café praten Cees en Bjorn verder over het kwakje in de doucheruimte. Cees zegt dat Cemal al voor de tweede keer doucht vandaag en dat Gert-Jan ook gedoucht heeft. ''Dan hebben we twee verdachten''. Bjorn zegt dat als hij dat doet hij wel zorgt dat het weg is. ''Geen sporen achterlaten''. Om kwart voor één zien we Dominique en Bas ook even met elkaar praten. De badkamer is bijna klaar en Bas zegt zichzelf niet meer verantwoordelijk te gaan maken voor iets. Dat past niet bij hem. Hij moet weer terug naar de Bas die hij was en is inmiddels onderweg. In de keuken zien we ondertussen Rob, Gert-Jan en Bronno druk verder gaan met friet snijden.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.