Dramatopia is weer compleet. ~ Utopia Gekte

3/03/2016

Dramatopia is weer compleet.

Veel onderlinge frustraties.

''Flikker op met je respect. Klootzakken'', moppert Cees hardop tijdens het roken. Hij is alleen buiten en praat tegen zichzelf. Ook hij is flink over de zeik na het centraal. Hij wilde met Rowena praten over wat Gina heeft gezegd, maar zij had daar geen behoefte aan. Binnen is het iemand anders die nog even doorgaat met het luchten van zijn hart. ''Niemand trekt zijn bek open hier. Het is echt... Zoals Bronno.. Die vraagt iets en dan geef ik antwoord. Ik weet dat er meer mensen zo over denken, maar ik ben de enige samen met Rob die er iets over zegt. Prima, je laat jezelf kennen. Je lult er wel over achter iemands rug. Iedereen weet dat je het vind, maar op het moment zelf zeg je niks. Ik maak van mijn hart geen moordkuil. Heb ik nooit gedaan ook en zal ik ook nooit doen. Lekker geloofwaardig dat je dan je bek houdt. Cees heeft er ook een handje van. Maakt mij niet uit hoor. Ik weet dat er een stuk of 7 mensen zo over denken en ik was benieuwd wie er wat over zou zeggen. Alleen Rob. Prima, dan weet ik hoe het zit'', aldus Bjorn. Hij lucht zijn hart over zowel Bronno als Ivan. Michael is degene die het allemaal mag aanhoren. ''Super kinderachtige dingen gebeuren er. Dan denk ik jeetje waar zit ik?''

De regie lijkt genoeg te hebben van de woorden van Bjorn. Ze wisselen naar andere bewoners terwijl dat niet eens interessant is. Ivan zit momenteel bij de koeien om tot rust te komen. Ook dat laat de regie niet meer zien op de livestreams. Aan de bar praten Rowena en Benjamin samen ook nog even na over het centraal. Rowena snapt niet waar het over gaat. Ze vind het heel logisch dat ze de tuin zo mooi mogelijk maken. Als we weer van stream wisselen vallen we weer in een andere ruzie. Bjorn en Bronno zijn nogmaals tegen elkaar bezig. ''Het was gewoon met goede bedoelingen. Om dat uit de wereld te helpen, want ik kreeg wat mee. Helemaal top, top, top, goed zo'', aldus Bjorn. Volgens Bronno valt er niks uit de wereld te helpen want 'er is niks'. Dat klopt niet helemaal, want hij was vlak na het centraal ook nog aan het mopperen over Bjorn. Helaas hebben we niet alles in detail kunnen volgen omdat alles tegelijk en door elkaar gebeurde. Als je het centraal en dit vervolgbericht hebt gelezen weet je hopelijk hoe het allemaal zit. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.