Dominique vind Rienk verzorgder dan Bronno. ~ Utopia Gekte

3/07/2016

Dominique vind Rienk verzorgder dan Bronno.

Belangrijke problemen...

''Er zijn wat haantjes hier. En mensen die denken meer recht te hebben omdat ze hier lang zitten. Het maakt mij geen snars uit, maar ik vond dat zij er van moest leren. Dat vond ik het belangrijkste. Dus het plannetje was eerst dat Rob euh.. Nja ik weet niet of dat het eerste plan was. Het idee was Rob eerst. Dan kon hij Rob doen, kon er van geleerd worden. Ik vond het een beetje vreemd gaan, ik dacht laat maar lekker gaan. Als het mij te lang duurt kom je mij gewoon met een babyface tegen 's ochtends'', moppert Bronno. Hij is teleurgesteld omdat de barbier geen tijd meer had voor zijn baard. Dominique snapt niet waarom Bronno zijn baard niet trimt. Ze is van mening dat hij er een stuk knapper uit kan zien. ''Ik kan wel meteen de knappe kerel uit gaan hangen...'' Dominique onderbreekt hem. ''Ik zeg niet dat je de knappe kerel uit kan hangen, je kan er gewoon wat beter uit zien''.

Dominique is van mening dat Rienk er zelfs nog verzorgder uit ziet dan Bronno. Ze vind de baard vreselijk en ziet graag dat hij de baard er af scheert. Dat wil Bronno best doen, maar hij heeft honderden excuses waardoor dit nog niet is gebeurd. Zo heeft hij geen goede mesjes mee, was er steeds geen tijd, is de badkamer nu afgesloten en ga zo maar door. Ook is hij naar eigen zeggen een beetje verwend. Zo heeft hij twee borstels voor zijn baard en is hij ook gek op crèmes voor zijn huid. En ook de vrouwen zijn lastig wat Bronno betreft. De ene vrouw vind een baard mooier en de andere vrouw een glad gezicht.

Er volgt een streamlock waardoor we even niks meer kunnen volgen. Na de streamlock gaat het nog steeds over de baard. Ze brainstormen over wat ze met de baard moeten doen. Ze denken er over na om het aan de kijkers over te laten. Zo kunnen er verschillende dingen worden gedaan. Helemaal glad, getrimd... Of zoals Bronno het zegt: ''Een pratend kutje''. Dominique is niet gediend van dat taalgebruik. ''Pratend kutje vind ik zó ordinair. wil je dat alsjeblieft niet zeggen tegen mij?''
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.