Dominique moet de caravan uit. ~ Utopia Gekte

3/08/2016

Dominique moet de caravan uit.

Post voor Dominique.

De ochtend begint vroeg voor Rowena. Zij is vandaag degene die de stal in duikt om alles te verzorgen. Ook Bronno en Gabriëlle zijn vroeg wakker vandaag. Terwijl Bronno vertoeft en wast in de hottub deed Gabriëlle een poging om te douchen of zichzelf te wassen. Dit heeft ze gedaan door een pan te vullen met warm water. Erg blij was ze er niet mee, ze wil een normale douche. Volgens mij heeft ze niet echt gebruik gemaakt van de pan want ze was zo weer weg uit de geïmproviseerde wasruimte buiten. Michael is al onderweg naar de stal om eieren te verzamelen. Op de terugweg met Rowena ventileert hij nogmaals over de ruzie met Cees. ''Als je tegen mij 'hey vriend' zegt dan ben je de lul''.

En zoals verwacht krijgt Dominique deze ochtend post. Gisteravond kregen we dit al te horen en nu is het zo ver. Op de bank in de woonkamer neemt ze haar post door. Bas en Victoria zitten bij haar voor eventuele ondersteuning. Beide lezen ze met haviksogen mee wat er in de brieven van Dominique zit. Vooralsnog wisselen ze geen enkel woord over de inhoud van de post. Bronno is inmiddels al uit de hottub en begint aan een ontbijt in de keuken. Gabriëlle leest op haar gemak de krant. Onduidelijk is nog waarom ze zo ''vroeg'' haar bed uit is. Misschien slecht geslapen door alle stress van gisteravond?

''Ze zien wel dat ik het lastig heb'', horen we Dominique uiteindelijk zeggen. Ze krijgt tips over hoe ze dingen anders aan kan pakken. En dat ze zichzelf niet zoveel moet aantrekken van mensen die wat over haar te zeggen hebben. Zeker niet als ze geen tijd hebben om Do beter te leren kennen. Ze moet ook de caravan uit omdat ze alleen maar ''seks'' zou hebben met Bas. Hij verweert zich door te zeggen dat het alleen maar kietelen is. Dominique is een beetje teleurgesteld omdat ze ''meer'' nodig had. Het blijft echter slechts bij enkele brieven. Terwijl Victoria één van de brieven mag lezen staat Dominique op om te gaan roken. Misschien praat ze straks nog wat meer over de inhoud samen met Bas. Hij wilde mee roken, maar zij rookt liever even alleen. Desondanks loopt Bas gewoon mee om ook te roken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.