Dominique dreigt Utopia weer te verlaten. ~ Utopia Gekte

3/13/2016

Dominique dreigt Utopia weer te verlaten.

Het drama duurt voort...

Het drama tussen Dominique en Ramona gaat door. Er loopt van alles door elkaar heen momenteel, dus dit bericht kan wat verwarrend zijn. Excuses alvast daarvoor. Buiten vertelt Do het volgende aan Bas: ''Ik vind het jammer dat ze mij niet zo behandeld als de rest. Ik ben al zo op mijn tenen aan het lopen. Ik weet het even niet. Heb zin om mijn biezen te pakken. En gewoon weg te gaan''.

Wanneer Bas weer binnen is loopt hij direct naar Ramona toe. ''Ramona wat is er'', vraagt hij bezorgd. ''Ze is een ziek persoon. Ze is een ziek persoon'', herhaalt Ramona meerdere keren. Ze is nog steeds woester dan woest en er komt een streamlock. Na de streamlock leest Rowena haar mail voor. Ramona en Bas staan daar ook bij, dus alle drama is even opzij gezet voor nu.

''Zoals je hebt begrepen zullen wij via 8ball release je single overal aanbieden, zoals op iTunes en Spotify. Jullie regelen de fysieke release door cd's te drukken en verkopen. Dit is een heel goed idee, zeker wanneer ze van handtekening zijn voorzien. Ook zullen wij de single aanbieden via de media. Het beste wat wij kunnen proberen is een telefonisch interview regelen. Voor een breed publiek is de single misschien minder geschikt, maar dat is voor latere zorg. Het maakt niet uit, het gaat sowieso gebeuren. En verder kun je zelf veel doen door het inschakelen van social media. Alle hulp kunnen we gebruiken. Is er al een hoesje? Hoe ziet jullie schema er uit? Laten we via de mail contact houden'', aldus Rowena. Ze las de mail zojuist voor aan verschillende medebewoners en vraagt wie in haar promotieteam willen komen. Ook roept ze dolenthousiast dat er heel snel een release party gaat komen. Bas knuffelt Rowena en ondertussen loopt Ramona met Gabriëlle naar buiten voor een sigaret. Victoria en Rowena komen er ook bij zitten. Aangezien ze een sigaret roken kunnen ze niet over belangrijke dingen praten. Gabriëlle wil wat vertellen over een afscheid voor Ivan. Maar dit moet even wachten tot de sigaretten zijn opgerookt. ''Praat nog maar even over je single'', aldus Gabriëlle.

Uiteindelijk komen de dames weer in beeld. Ramona wil niet praten over wat er met haar aan de hand is. Gabriëlle vertelt uiteindelijk haar idee. Ze wil de hoogtepunten van Ivan bij elkaar zetten en dit in een soort monoloog/theaterstuk gaan uitbeelden. Gevolgd door een feestje. We wisselen even van stream want Gina en Rob zijn ook in een belangrijk gesprek. Zij is helemaal klaar met de negatieve vibe die er hangt in Utopia. Ze vind dat ze moeten doorpakken, ook al zijn er mindere dagen. ''Je bent hier voor de ideale samenleving, niet voor je persoonlijke problemen. We zijn hier om ergens naartoe te bouwen'', vind Gina. Rob merkt ook dat mensen koppie onder gaan door persoonlijke doelen. Gina vind dat er niemand met doelen binnen komt. ''Michael was goed op weg. Maar Dominique heeft niet echt een doel'', aldus Gina. Rob vind het niet erg als mensen geen persoonlijk doel hebben, maar als groep moeten ze wel een algemeen doel hebben. ''Een iets. Dit is het. En zo blijft het voorlopig''.

Volgens Gina en Rob gaan de verkopen van merchandise ook nergens over. ''Het stelt niks voor, daar kan je buiten echt niet van leven'', zegt Gina. Rob denkt terug aan Laura die destijds wel veel vesten verkocht. Dat kwam volgens hem omdat dat ook het enige was wat ze hadden. Nu is er veel teveel keus en verkopen ze van alles maar weinig stuks. Er vinden nog steeds veel streamlocks plaats, maar ik weet even niet waarom. Op de andere stream zien we dat Ramona nu samen met Victoria naar het weiland is gelopen. Dit beloofd een lang gesprek te worden, dus we zijn zo weer bij je terug.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.