''Dit is wie ik ben, de oprechte en eerlijke jongen die soms niet subtiel is'' ~ Utopia Gekte

3/02/2016

''Dit is wie ik ben, de oprechte en eerlijke jongen die soms niet subtiel is''

Met zijn allen werken op het terrein

Michael en Dominique hebben het eerder vandaag dus uitgepraat en daar praat Michael om vijf voor één even over met Rowena. ''Ik denk ook van kom op Michael, pak jezelf op. De tijd dat je hier zit moet je wel je ding doen en genieten'', aldus Michael. ''Het beste er van maken eigenlijk. [...] Met Cees ook. Ik zat ermee. Ik was echt woest, maar daar heb ik mezelf alleen maar mee. Dan kan je het beter laten gaan voor wat het is'', reageert Rowena. Al houd Rowena ook wel van dat ... gedoe. ''Ik blijf het ook doen, dat heb ik ook gezegd. Dat laatste stukje Michael kan je niet afpakken. De snapte ze wel denk ik. Dit is wie ik ben. De oprechte en eerlijke jongen die soms niet subtiel is. Als je iets denkt kan je het gewoon zeggen, maakt niet uit op welke toon. Ik kan het wel handelen'', aldus Michael. Rowena zag Dominique eerst ook niet, heeft ook gesprekken met haar gehad, maar juist door dat stukje openheid dat ze nu geeft kan Rowena zich nu ook beter geven. Michael vind het goed zo. ''Gisteren tegen Ramona gezegd 'het is goed zo, morgen sta ik op, nieuwe vibe er in en we gaan door'. Ik heb niks tegen haar als persoon. Ik heb wel nog steeds mijn twijfels van hoe het nu zit, maar dat mag je houden natuurlijk. Dat wil niet zeggen dat ik haar niet mag. Ik kan moeilijk lopen doen, maar dan maak je het ook moeilijk voor jezelf'', aldus Michael. ''Wij zijn ook niet de beste vriendinnen, maar ik respecteer haar wel. We chillen wel'', reageert Rowena. Michael en Rowena omhelzen elkaar. ''De tijd dat je hier bent moet je even nog genieten'', lacht Michael. Rowena vind dat hij gelijk heeft. ''Hoe ziet je dag er uit'', vraagt ze. ''Ik moet die vlag. Als jij dat rondje er in kan maken ga ik wel naaien. Die vlag moet gehesen worden'', aldus Michael. ''Zij kan dat goed'', reageert Rowena. ''Daarna heb ik met Victoria een gesprek''. Michael dacht dan ben ik de eerste.

Voor de rest is het nog steeds erg rustig in Utopia. Vele bewoners zijn om kwart over één nog steeds druk aan het werk op het terrein. Rob, Dominique, Cemal, Ivan en Rowena zien we stenen weg halen en met een kruiwagen wegbrengen. Gina komt ook al snel helpen en Bronno zien we in de horeca keuken afwassen. Om tien voor half twee zien we Bas, Rob, Cemal en Ivan de caravan verplaatsen en daarna weer verder gaan met de straatstenen. Bas en Benjamin zien we dan inmiddels ook mee helpen. Om vijf voor twee zien we dat Ramona ook naar buiten is gekomen om mee te helpen. Michael doet het wat rustiger aan. Hem zien we languit op de bank liggen met zijn ogen dicht.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.