De vragenronde: Romy zou s*ks kunnen hebben in Utopia ~ Utopia Gekte

3/28/2016

De vragenronde: Romy zou s*ks kunnen hebben in Utopia

Romy beantwoord heel wat vragen

Nadat nieuwe inwoonster Romy het terrein op gekomen is en zichzelf voorgesteld heeft is het tijd voor een uitgebreide vragenronde. ''Wat is je grootste motivatie om hier te komen'', vraagt Victoria. ''Afstand nemen van de buitenwereld. Niet terug kunnen vallen op familie en vrienden. Doelen behalen. En als ik er uit loop dat ik dat kan doen met opgeheven hoofd''. Benjamin vraagt naar haar doelen. ''Beauty dagen organiseren. Mensen in het zonnetje zetten. Foto's maken, haren doen, make-up'', aldus Romy. ''Dat hadden we nog niet'', word er gezegd. Romy laat weten dat ze handig is, een harde aanpakker. ''Vraag maar en ik help''. Gert-Jan waarschuwt haar. ''Everything you say can and will be used against you'', aldus Gert-Jan. ''Wat laat je achter'', vraagt Gabriëlle. ''Mijn vrienden, familie, een leuke baan. Mijn eigen huisje en mijn kat waar ik echt heel erg aan gehecht ben. Ik ben helemaal gefocust hier. Dit is mijn avontuur. Ik heb superveel zin om dit te doen ook al ben ik super zenuwachtig. Ik ben een spontane meid, normaal met een lekkere babbel. Druk, maar wel gezellig druk'', aldus Romy. Cees vraagt of ze een kijker was. Romy zegt dat ze het een tijdje gevolgd heeft, maar de laatste tijd niet echt meer. Ze wilde er blanco ingaan en nu begint haar avontuur hier. Ze heeft het ongeveer vier maanden gevolgd dus ze weet wie ze zijn.

''Wat zijn je hobby's'', vraagt iemand. ''Stappen, shoppen vind ik super leuk en met vrienden zijn. Ik ben een gezelligheidsmens. Ik hou van mensen om me heen''. Bjorn wil weten of ze sportief is. Romy haat sporten. Ze vind het verschrikkelijk. Ze ging nooit hardlopen, had een abonnement bij de sportschool, maar ging er nooit heen. Cees vraagt of ze broers of zussen heeft. ''Eén broertje van 22 jaar'', antwoord ze. Haar vader en moeder zijn gescheiden en ze heeft een leuke stiefmoeder. Ze woonde bij haar moeder, maar sinds vijf maanden woont ze op zichzelf in een flatje op vijf hoog. Ze werkte puur in de verzekeringen. Zorgen dat dingen worden omgezet. Ze heeft ook deur aan deur verkoop gedaan. Ze kan heel goed mensen binnen halen. ''Je kleed je heel leuk, maar zou je daar in de buitenwereld ook mee door willen gaan'', vraagt Rowena. ''Ja ik ben wel een beetje zoekende. Ik vind veel leuk. Beauty, nagels, haren. Ik wil ook hair extensions gaan zetten'', antwoord Romy. ''Dat doe ik al'', reageert Gina. ''Stage bij Gina'', grapt Romy. Ze is zoekende. Misschien komt er hier iets op haar pas, van dit is het. Ze weet nog niet welke richting ze op wil. Benjamin vraagt of er concrete dingen zijn die ze mist zoals het er nu is. ''De badkamer is nog niet af'', grapt Romy. ''Dit is al tien keer beter dan het was'', reageert Bjorn. ''Zonder gein, wat ik mis. Ik weet het niet. Dat moet ik mee gaan maken, ik ben hier net. Wat ik toen heb gezien, misschien kunnen we vaker met de groep leuke dingen doen. Spelletjes en dat soort gekkigheid'', aldus Romy. ''Ik hoor gewoon mezelf'', reageert Gina.

Er word gevraagd of Romy gestudeerd heeft. Ze heeft veel opleidingen gedaan. Een kappersopleiding, in de verzorging, detailhandel. Ze wilde gaan studeren, maar rolde ze in haar huidige baantje en daar is ze blijven hangen. ''Dus je kan knippen'', vraagt Bas. ''Een beetje, maar niet zoals Gina'', antwoord Romy. Cemal wil weten of ze een dierenliefhebber is. ''Ja'', antwoord ze. Cemal vraagt of ze het leuk vind om elke ochtend de koeien te doen. ''Ik wil best een keer helpen, maar nee'', antwoord ze. ''Dat is mijn taak vriend'', reageert Rowena. Gert-Jan wil weten wat ze deur aan deur verkocht heeft. ''Energie'', antwoord ze. Gert-Jan is benieuwd wat haar elevator pitch is als de klant de deur open doet. Daar zegt ze niet heel veel over. ''Hoe zit het met je aanpassingsvermogen? Kan je dat'', vraagt Rowena. ''Ja''. Romy is druk, ze voelt hoe iemand zich voelt en kan zich wel aanpassen. ''Je word hier geleefd. Dit is een rollercoaster. Hoe ga je om met tegenslag'', vraagt Rowena verder. Romy is een binnenvetter. Ze heeft graag een maatje waar ze dan mee kan kletsen. ''Al die impulsen, straks even chill''. Benjamin vraagt hoe haar Utopia er op 20 december 2016 uit ziet. Ze weet het niet. ''God wat een moeilijke vraag''. Ze wil dan nog steeds de gezelligheid. Echt een eenheid, misschien dat het dan met de financiën wat beter gaat. Het is niet helemaal top nu. Ze wil dat het dan qua uitgaven ook wat makkelijker gaat zodat je er niet echt op hoeft te letten. Bas vraagt hoe zij er voor kan zorgen dat er meer geld binnen komt. Romy wil beauty dagen met haren op zetten. Ze moet haar eigen geld gaan verdienen voor de BV, dus dat is wat ze wil gaan doen. Leuke dagen organiseren waar veel bezoekers op af komen.

Dominique vraagt naar haar negatieve eigenschappen. Romy noemt zichzelf een flapuit. naïef, impulsief. Iedereen is wel onzeker. Zij ook wel een beetje, maar ze staat sterk in haar schoenen. Ze is wel super naïef. Ze denkt niet na voordat ze handelt. Dat zijn dingen waar ze aan moet gaan werken. Cemal vraagt of ze kan dansen. ''Ja zeker weten. Ik ben een lekkere danser met een feestje''. Cemal vraagt naar haar favoriete muziek. ''Alles behalve Nederland, alleen André Hazes vind ik echt top. R&B, hiphop, house, techno'', antwoord ze. Het lijkt Romy ook leuk om een modeshow te organiseren. ''Heb je een droom, wat is je grootste droom'', vraagt Rowena. Romy is nog zoekende. Haar grootste droom is met mode en beauty. Vooral met haren. Hair extensions zetten lijkt haar superleuk om te doen. Dat wil ze hier wel waarmaken, daar was ze thuis ook al mee bezig. Cees snapt niet dat ze het dan niet afgemaakt heeft haar opleiding. ''Het is gewoon zo gelopen'', antwoord Romy. En nu beseft ze dat ze er toch wat mee wil doen. Gert-Jan moet straks een ontgroening voor haar bedenken en wil weten waar de grens ligt. ''Verzin maar wat. Ik vind het helemaal goed'', antwoord ze. Ook houd ze echt niet van rommel. Ze is echt wel een poets vrouwtje, maar gaat niet elke dag lopen poetsen. Ze word niet de poetsvrouw, maar af en toe is ze er niet vies van. ''Ik heb dit vaker gehoord'', reageert Cees. Benjamin vraagt of ze gelovig is. ''Nee'', antwoord Romy. Bijgelovig ook niet. Benjamin vraagt wat ze doet als ze een vrije dag heeft. ''Dan ben ik eigenlijk in mijn huisje bezig. Schoonmaken, boodschapjes doen. Lekker bij mijn moeder op de koffie, even lekker chillen. Ook wandelen, shoppen, altijd in de weer''. Maar als ze echt op is vind ze het ook lekker op op de bank neer te ploffen. Cees vraagt naar haar geboorteplaats. ''Apeldoorn'', daar heeft ze 11 jaar gewoond.

''Wat is waardevol in het leven'', vraagt Benjamin. ''Mijn familie, vriendschap, liefde. Dat is waar ik veel waarde aan hecht'', aldus Romy. Gina vraagt waar ze slecht tegen kan. Oneerlijkheid, dat staat op één. Heel cliché, maar als ze oneerlijk zijn tegen haar dan trappen ze haar op haar hartje. Ze kan wel tegen sarcasme. Ze is ook al eens in Utopia geweest. Tijdens een kerstmarkt. Chris gaf haar toen een rondleiding. ''Zou je verliefd kunnen worden in Utopia'', vraagt Rowena. ''Zeker weten''. Rowena vraagt of ze ook s*ks zou hebben op tv. ''Yes. Ik ben toch niet van beton. Hou op schei uit''. Gert-Jan vraagt wat het eerste is wat ze gaat doen. ''Wakker worden. Even met Gina kletsen hoe ze me kan helpen met hair extensions. Uitleg krijgen hoe moet je bellen, dingen regelen'', aldus Romy. Benjamin vraagt of ze weleens eerder lang van huis is geweest. Niet langer dan twee weken antwoord ze. ''Had je heimwee op schoolreisje'', vraagt Bronno. ''Nee'', antwoord Romy. Bas vraagt of ze lange relaties heeft gehad. Twee lange relaties anwoord ze. Eén van twee en een half jaar. En één van een jaar. ''Welkom in ieder geval'', roept Gert-Jan. ''Welkom in Utopia'', aldus Cemal. Rob en Victoria valt het al meteen op dat Dominique goed met haar kan opschieten. Dominique geeft Romy dan ook een peuk en neemt haar mee naar buiten om te roken. Dominique zegt het te missen op met een vrouw te knuffelen. ''Dus kom maar lekker bij mij, we hebben nog plek in de caravan''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.