De patatjes en broodjes al snel uitverkocht ~ Utopia Gekte

3/26/2016

De patatjes en broodjes al snel uitverkocht

Geld tellen na de markt

We zijn deze middag weg geweest en hebben daarom lange tijd niks meer geschreven. Hoog tijd om in te halen wat er allemaal nog gebeurd is. Om vijf voor half drie was het weer tijd om paas eieren te zoeken. Weer gingen mensen op zoek naar het gele, blauwe en groene ei. Om tien over half drie zien we Rowena weer rappen. Ze is aan het freestylen en gebruikt aardig wat grove woorden terwijl er ook gewoon kinderen rondlopen. Om tien voor drie komt er een nieuwe shift mensen het terrein op. Cemal staat nog steeds bij de muntjes. Dominique maakt foto's. Cees doet weer een rondleiding en Rob en Victoria zien we nog altijd achter de bar. Ook vandaag moeten er weer vele handtekeningen gezet worden. Cees heeft Gert-Jan's pen dus laat Gert-Jan weten dat degene die een handtekening wil bij Cees moet beginnen en gelijk zijn pen mee moet nemen. Om drie uur vraagt Gert-Jan aan Cees of het de bedoeling is dat iedereen gewoon door kan lopen. De hele loods staat namelijk vol met mensen.

Om tien over drie horen we Rowena weer rappen en in de Luifel zijn ze rond kwart voor vier al weer zo goed als uitverkocht qua friet. Rowena heeft deze dag al meerdere keren gerapt, maar om vier uur treed ook de boyband op. ''De laatste patatjes'', roept Gina rond. Om kwart over vier is er echt daadwerkelijk geen friet meer. Rowena zien we even later weer rappen en Bronno zien we om tien over half vijf praten met Hiele, één van de standhouders. Cemal is ook goed bezig. Hij vraagt steeds aan bezoekers of ze willen doneren aan de foundation. Om vijf uur is de markt weer afgelopen. Cees zien we napraten met standhouders en Benjamin brengt de kassa van de luifel naar de loods. Gebundelde krachten ging goed, maar is niet uitverkocht. Volgens Bjorn is er ook veel gegeven aan de foundation. Dat zal wel mede door Cemal komen die er telkens over begon. Ook zijn er veel spiegeltjes van Dominique verkocht. Bjorn vraagt om vijf voor half zes of de koffie standhouder nog met Bronno heeft gesproken. Bjorn denkt dat Bronno niet lang meer blijft. Gert-jan is van mening dat Bronno goed bezig is geweest vandaag. De hele tijd druk bezig met de patat. Cees heeft ondertussen zijn paashazen pak weer uitgedaan en is er achtergekomen dat hij weer flink wat uitslag heeft. Gelukkig geeft Gert-Jan hem een compliment en ook Dominique is het daar mee eens.

Om vijf over half zes zien we Bronno een discussie voeren met de koffie standhouder. Bronno is van mening dat hij de enige is die het zegt. Maar volgens de man heeft Bas het ook al vaker gezegd. In het kantoor krijgen we ondertussen de eerste markt opbrengsten te horen. De merchandise zou zo'n 2000 euro hebben opgebracht. De Luifel 1817,20 en als we het goed begrepen zo'n 2100 euro inclusief de broodjes van Magiwirosti.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.