''De longblaasjes die hij heeft zijn eigenlijk kapot'' ~ Utopia Gekte

3/27/2016

''De longblaasjes die hij heeft zijn eigenlijk kapot''

''Lieve kinderen, fijne Pasen!''

Om vijf voor één zien we de bewoners aan de picknicktafel voor een uitgebreide gezamenlijke paas lunch. ''Het is lekker mannen'', laat Cemal weten. Er volgt een streamlock. Daarna houd Benjamin een korte speech. ''Pasen, een feest van het nieuwe begin. Het kan ook een nieuw begin zijn voor ons. We hebben een goede markt gedraaid. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen waarvoor nogmaals dank. We zijn samen tot grootse dingen in staat. Open communicatie, respect voor elkaar. Een mooi begin van de lente en Utopia 5.0 inmiddels''. Benjamin vind het mooi dat hij dit met hun kan vieren en ondanks dat er wat boodschappen vergeten zijn hebben ze toch iets lekkers op tafel staan. Benjamin laat ook nog snel een briefje langs gaan over Levi. Het jongetje dat straks langs komt vanwege het benefiet concert. Ze hebben veel op de planning staan, maar het hoeft geen probleem te zijn. Ze kunnen overal een succes van maken als ze weten wat er bij elkaar speelt. Benjamin meld ook nog snel dat hij na het eten shotgun heeft op de douche. ''Eet smakelijk iedereen''. De bewoners zitten dus lekker te genieten van de heerlijke paas lunch. Cees is zijn kinderen natuurlijk niet vergeten. ''Lieve kinderen, fijne Pasen'', roept hij. Cemal volgt zijn voorbeeld. ''Lieve mama fijne Pasen! Dit eitje eet ik op jou''. Na de lunch gaat iedereen weer zijn eigen weg. Victoria krijgt op de vide om vijf voor twee een massage van Rob.

Om vijf voor half drie zien we Levi met zijn moeder en nog wat mensen het terrein op komen. Benjamin ontvangt ze en gaat met ze aan de picknicktafel zitten om alles te bespreken over het benefiet concert. De dame vertelt van alles over Levi. ''De longblaasjes die hij heeft zijn eigenlijk kapot''. Als hij lacht dan komt hij soms al zuurstof te kort. Wel doet Levi het anders dan dat iedereen gedacht had. ''Hij doet iedereen verstelt staan'', vult Benjamin aan. Wel heeft hij pas nog op de intensive care gelegen. Het ging zo slecht met hem dat de ambulance hem niet eens mee wilde nemen. Als het fout gaat moet hij een zuurstof tank van 25 liter gebruiken en zo'n tank hebben ze niet in de ambulance. ''Heeft hij veel pijn met ademhalen'', vraagt Benjamin. ''Nee, hij krijgt zijn zuurstof, dan merk je er eigenlijk niks van'', antwoord de vrouw. Benjamin wil dus samen met de ouders een benefietconcert organiseren waarvan de opbrengst van de kaartverkoop dan naar Levi gaat. Benjamin zou het het liefste nog in mei organiseren en hij hoopt dat er zo'n 250 mensen komen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.