De dames zijn boos, Dominique gaat Bronno meteen aanspreken ~ Utopia Gekte

3/17/2016

De dames zijn boos, Dominique gaat Bronno meteen aanspreken

Gabriëlle moet weer vaker tot tien tellen

Om tien over half drie zien we Gina, Dominique, Victoria en Gabriëlle voor het Cordwood zitten waar ze sleutelhangers aan het maken zijn. Het gesprek gaat al snel over de nieuwkomer. ''Vinden we hem knap'', vraagt Dominique. ''Hij is niet lelijk die jongen. Hij ziet er gewoon goed uit'', is Gina van mening. Gina vond het wel raar dat hij aangaf Utopiaan van het jaar te willen worden. ''2017 bedoel je zeker'', dacht ze. Gina wil zelf namelijk Utopiaan van het jaar worden, dat is al langer bekend. '''Je zit hier wel echt met een doel als je je kindjes achterlaat'', aldus Dominique. Gina heeft er respect voor. Gabriëlle en Gina zouden zelf Utopia niet ingegaan zijn als ze kinderen of een relatie hadden. Om kwart voor drie zien we ook Ramona er bij komen zitten. ''Wat vind jij van Gert-Jan'', vraagt Gina. Ramona vind dat hij een positieve sfeer om zich heen heeft. ''Vind je hem ook knap'', vraagt Gina verder. ''Het is geen lelijke jongen, maar niet het type waar ik op val. Ik val meer op getinte jongens'', antwoord Ramona. Ze vind het positief dat hij iets met evenementen wil doen. ''Entertainment''. Misschien dat ze hem kan coachen of dat hij mee wil doen met See us. Dominique denkt dat het wel echt een aanpakker is. Ramona vind hem oprecht. ''Als hij doet wat hij zegt past hij goed in Utopia'', is Gina van mening.

Het gesprek gaat over op de Utopiaan van het jaar verkiezing. Mark voelde zich geflasht, laat Gina weten. ''Daarom wil ik zo graag winnen, zodat ik hem er zijn hele leven mee kan plagen''. Ook vind Gina dat er een keer een vrouw moet winnen. Ramona denkt dat Bas niet tot het eind van het jaar blijft. Gabriëlle vind het niet erg dat Bas de afgelopen keer niet gewonnen heeft. Ze vind het juist mooi dat Ivan gewonnen heeft. ''Het had niet geklopt als Ivan niet had gewonnen'', is Dominique het met haar eens. Om half vier zitten de dames nog steeds te werken. Dominique vind het superfijn dat de dames haar helpen. Ze wil dat de sleutelhangers goed gaan lopen. Vervolgens komt Cees ter sprake. Zijn vervelende gedrag van de afgelopen dagen. Gabriëlle moet de laatste tijd weer vaker tot tien tellen. ''Op den duur is het ook op je geduld'', reageert Dominique. ''Hij is bang om niet meer nuttig te zijn, terwijl hij het grootste nut in handen heeft. De finance'', aldus Victoria. Het is een lieve man met de beste intenties, maar het is nu een beetje klaar vind Gabriëlle. Ramona weet ook niet of hij wel zo geniet van de financiën. Victoria vind dat hij dat dan aan moet geven. Daar is hij volwassen genoeg voor. ''Hij zou er vandaag de hele dag achter zitten, maar loopt nog wild rond'', aldus Victoria. ''Ik vind wel dat we interessante figuren in Utopia hebben nu. Bronno kom je ook normaal niet dagelijks tegen'', aldus Dominique.

Als Benjamin er bij komt staan gaat het gesprek verder over Bronno. Er is geen invalidentoilet en Dominique vind het vervelend dat Bronno vandaag pas zijn mond daarover opentrekt. ''Het kost ook tijd en geld. Er moeten twee wanden uit en opnieuw beton gestort worden. Gaat extra geld en tijd kosten'', aldus Victoria. Ramona snapt ook niet waarom hij niet aan het begin van het proces al mee is gaan denken. Dominique heeft er een heel gesprek met hem over gehad en ook Gabriëlle is woest. ''Waarom kunnen we dat niet zeggen. Dat we een invalidentoilet kunnen fixen'', aldus Dominique. ''Dat is niet het punt dat hij wil maken'', reageert Ramona. ''Het kan toch met een dixie toilet. Zoveel geld hebben we helemaal niet. Germ, die mannen zijn helemaal kapot. Je wist het twee weken geleden. Ik zei 'trek je mond open'. Dat doet hij niet. Nu trekt hij zijn mond open en moeten er twee wanden uitgesloopt worden''. Dominique vind het maar raar. Ze gaat Bronno er meteen op aanspreken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.