''Dat wij iets voor elkaar voelen is een ding dat zeker is'' ~ Utopia Gekte

3/06/2016

''Dat wij iets voor elkaar voelen is een ding dat zeker is''

''Hoe zou het met Simone zijn?''

Gelukkig zijn er ook nog andere gesprekken deze avond die dus niet over Dominique's ''slaap''plek gaan. ''Hoe zou het met Simone zijn'', vraagt Bas om tien over half twaalf bij het rokersbankje aan Dominique. ''Die is de pinguïn dans aan het doen'', lacht Dominique. ''Cake aan het bakken'', vult Bas aan. ''Niks tegen Simoon, ze heeft me veel lach kicks gegeven'', aldus Dominique. ''Hij zit wel veel hé' Goh'', aldus Bas. Dominique moet weer lachen. Dominique begint erover dat Simone van de trap was gevallen met de standhouders borrel, maar dat haar landing zo mooi was. ''Een hele leuke meid, heb hard om haar moeten lachen'', vertelt Dominique lachend. Dominique vond haar grappig, heel grappig. Als ze weer binnen zijn laat Victoria weten dat ze er van geniet als Dominique zo lacht. Dan is ze echt zichzelf. ''Maar kick me please niet van de vide'', reageert Dominique. ''Ik zal nooit kicken'', reageert Victoria. Bas laat niet veel later weten dat hij overmorgen tien maanden in Utopia zit

Even later horen we Dominique met Ramona praten. Bas mist het om te schaatsen dus Dominique wil een schaatsbaan voor hem naar Utopia laten komen. Maar het is nog niet zeker of het gaat lukken en Ramona mag er dus nog niks over verder vertellen. Weer wat later zien we Dominique op de vide bij Bjorn. Ze vraagt hem hoe het was om Lee weer te zien. Leuk en fijn natuurlijk. ''Dat wij iets voor elkaar voelen is een ding dat zeker is. [...] Dat is nou eenmaal zo. We zien het wel. Het was heel fijn om haar weer te zien, te knuffelen en te spreken'', aldus Bjorn. ''Mooie meid is het zeg. Jeetje mina'', reageert Dominique. ''Dat is het zeker. De tijd zal het leren en we zien het wel. Als het zo is dan moet het zo zijn. Is het niet zo dan is het niet zo en dan is het ook goed'', aldus Bjorn. ''Je ziet wel dat jullie chemie hebben'', reageert Dominique. ''Mensen zeggen ook 'jullie komen wel weer bij elkaar'. Maar we zien het wel'', aldus Bjorn. Hij is nu nog in Utopia. Hij vond het wel ook super vet om zijn vrienden weer te zien. Eén daarvan had hij al veertien maanden niet gezien en Lee al negen maanden niet. ''Vet lang''. Hij is bijna zes jaar met haar samen geweest en heeft met haar samen gewoond. ''Het was leuk om ze allemaal weer te zien'', aldus Bjorn. ''Het was ook leuk om jou zo te zien'', laat Dominique weten. ''Verhalen ophalen was prachtig'', aldus Bjorn.

Om tien over twaalf hebben Michael en Bas heel kort een gesprekje in het kantoor. ''Vind je dat ze teveel aangevallen word door de groep'', horen we Michael vragen. ''Nee'', antwoord Bas. ''Ze staat echt wel haar mannetje hoor'', reageert Michael. Vervolgens komt Ramona Michael roepen en eindigt dus het gesprek.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.